Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lucian Viziteu, despre cazul in care Klaus Iohannis va refuza propunerea USR de premier: Vom respecta decizia presedintelui (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Viziteu, despre cazul in care Klaus Iohannis va refuza propunerea USR de premier: Vom respecta decizia presedintelui (VIDEO)

Lucian Viziteu, primar al orasului Bacau din alianta USR Plus, a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca, in cazul in care Klaus Iohannis nu va. continuă pe B1

Discutii intre Klaus Iohannis si Kelemen Hunor: Seful statului si liderul UDMR au vorbit despre viitoarea coalitie de guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o discutie cu seful UDMR, Kelemen Hunor, pe tema coalitiei de guvernare care ar urma sa fie constituita dupa instalarea noului Parlament. Informatia a fost confirmata de.

SURSE: Ludovic Orban discuta cu Klaus Iohannis, la Cotroceni, inaintea sedintei in care liberalii vor valida propunerea de premier

Liderul PNL, fostul premier Ludovic Orban, ar urma sa mearga miercuri, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis despre posibilele propuneri de premier, pitrivit unor surse po.

KLAUS IOHANNIS: Progresele societatii romanesti din ultimii ani in ce priveste lupta anticoruptie sunt vizibile

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in mesajul transmis de Ziua Internationala Anticoruptie, ca este absolut fundamental pentru sanatatea statului si a societatii ca fenomenul coruptiei sa fie combatut cu fermitate de institutiile responsabile, fie ca este vorba despre coruptie politica, financiara, administrativa sau academica, coruptia din sistemul sanitar sau din educatie.

Virgil Guran (PNL): Sedinta cu presedintele Klaus Iohannis s-a axat pe problemele guvernamentale, nu pe cele de partid (VIDEO)

Virgil Guran, vicepresedintele PNL, a oferit o serie de detalii despre intalnirea informala pe care au avut-o o serie de lideri politici liberali cu presedintele Klaus Iohannis, marti, la Vila Lac, si sustine.

Formarea viitoarei coalitii de guvernare, in centrul discutiilor purtate de Klaus Iohannis cu liberalii, la Vila Lac. Printre cei prezenti s-au numarat Ludovic Orban, Florin Citu si Iulian Dumitrescu

Presedintele Klaus Iohannis si mai multi lideri politici ai Partidului National Liberal au avut o intalnire informala, marti, la Vila Lac, pentru a discuta despre rezultatul alegerilor parlamentare si despre.

ATTILA CSEKE: Klaus Iohannis si Hunor Kelemen au discutat despre o viitoare coalitie de guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu liderul UDMR, Hunor Kelemen, cu privire la o viitoare coalitie de guvernare dupa ce noul parlament va intra in functie, a confirmat liderul senatorilor UDMR, Attila Cseke, intr-o interventie la Digi24.

Klaus Iohannis a discutat cu Kelemen Hunor despre noua coalitie de guvernare

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a declarat, luni seara, la Digi 24, ca presedintele Klaus Iohannis a discutat cu liderul UDMR, Hunor Kelemen, cu privire la o viitoare coalitie de guvernare.

George Simion a facut anuntul diminetii. Ce ii pregateste lui Klaus Iohannis zilele astea

Liderul partidului AUR vine cu un anunt aparte. Ce vrea sa-i pregateasca lui Klaus Iohannis in viitorul apropiat? Care sunt declaratiile unuia din cei mai controversati oameni din politica de la moment? George Simion, anunt important. Ce ii pregateste lui Iohannis? Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor sustine ca urmeaza sa declanseze procedura de suspendare a .

KLAUS IOHANNIS: Noul Guvern va avea ca principal obiectiv reconstructia Romaniei si consolidarea statutului de partener de incredere al UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, la o intrevedere, in format de videoconferinta, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti, cu prilejul reuniunii traditionale semestriale organizate de statul membru care detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene, acesta fiind in prezent Germania.

KLAUS IOHANNIS: PSD poate sa ramana in afara deciziei politice

Presedintele Klaus Iohannis considera ca nu exista un castigator clar al alegerilor parlamentare care au avut loc duminica, 6 decembrie, deoarece niciun partid politic nu a obtinut o majoritate clara. De aceea, seful statului a afirmat, ieri, ca va sustine cristalizarea coalitiei de centru-dreapta care se prefigureaza in aceste zile. Daca ne uitam pe rezultatele asa numite provizorii - desi s-au numarat aproape toate voturile - vedem ca PNL in 2016 obtinuse 20%, iar acum a obtinut 25%, deci o crestere. USR, intre timp aliat cu PLUS, a obtinut, in 2016, 8%, iar acum a crescut la 15%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )