Libnet.ro
UNICEF

15:16

Ludovic Orban: Condamnatul Liviu Dragnea este complet deraiat, urmareste sa scufunde ntreaga Romniei odata cu el

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Condamnatul Liviu Dragnea este complet deraiat, urmareste sa scufunde ntreaga Romniei odata cu el

Presedintele PNL Ludovic Orban afirma despre liderul PSD Liviu Dragnea ca este complet deraiat, si ca a devenit un pericol real si iminent pentru democratie si interesele Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Condamnatul Liviu Dragnea este complet deraiat, urmareste sa scufunde ntreaga Romnie odata cu el

Presedintele PNL Ludovic Orban afirma despre liderul PSD Liviu Dragnea ca este complet deraiat si ca a devenit un pericol real si iminent pentru democratie si interesele Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa.

Atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Hotia si prostia vor fi platite din buzunarele romanilor

Senatorul PNL, Florin Citu, lanseaza un atac devastator la adresa puterii PSD-ALDE. El sustine ca Liviu Dragnea este principalul responsabil pentru faptul ca CFR Calatori a trecut de la 48 de milioane de lei.

Liviu Dragnea: Nu este exclusa varianta suspendarii lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari, ca nu este exclusa declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. O sa discutam in coalitie daca mai.

Un apropiat al lui Liviu Dragnea, audiat la DIICOT: Este un dosar din viata mea privata

Un apropiat al lui Liviu Dragnea este audiat in acest moment de procurorii DIICOT in dosarul de inalta tradare. Stire in curs de actualizare .

Liviu Dragnea si-a pierdut CUMPATUL: ii ORDONA sefului ANAF sa mearga peste Klaus Iohannis (VIDEO)

Liviu Dragnea este din ce in ce mai nervos dupa condamnarea din dosarul angajarilor fictive. in vizorul sefului PSD a intrat, joi, si Ionut Misa, seful ANAF. Dragnea i-a transmis ca fiscul nu colecteaza.

Un apropiat al lui Liviu Dragnea, audiat la DIICOT in dosarul de inalta tradare

Un apropiat al lui Liviu Dragnea este audiat in acest moment de procurorii DIICOT in dosarul de inalta tradare. Stire in curs de actualizare .

Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Ludovic Orban a fost audiat in dosarul de inalta tradare. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, intrebat fiind ce opinie are despre audierea lui Ludovic Orban la.

Ludovic Orban le-a trimis scrisori lui Dragnea si Tariceanu: Liderul PNL ii someaza sa...

Liderul PNL Ludovic Orban le cere presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, sa fie suspendat procesul legislativ in cazul modificarilor aduse la Codul penal.

Ludovic Orban a fost audiat la DIICOT

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost audiat, ieri, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata DIICOT). Procedura a avut loc in dosarul intocmit in urma plangerii penale pe care Orban a intocmit-o impotriva premierului Viorica Dancila si a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in legatura cu demersurile mutarii de la Tel Aviv la Ierusalim a Ambasadei Romaniei din Israel.

Liberalii recunosc ca stau pe un BUTOI de PULBERE: Sunt si voci care il CONTESTA pe Ludovic Orban

Liberalii recunosc ca exista probleme in interiorul partidului. Vicepresedintele PNL Virgil Guran a afirmat, joi, ca Ludovic Orban este contestat de unele voci in partid, dar ca are sustinerea majoritatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )