Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre noul guvern: Nu infiintam ministere pentru portofolii. Sa fie maxim 18 ministere

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre noul guvern: Nu infiintam ministere pentru portofolii. Sa fie maxim 18 ministere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca noul guvern ar trebui sa aiba maxim 18 ministere si sa nu fie infiintate unele noi doar pentru ca toate fortele politice sa aiba multe portofolii. continuă pe Adevărul

Orban: Va fi un guvern suplu. Nu infiintam ministere pentru portofolii

Viitorul guvern va fi unul suplu care va avea maximun 18 ministere, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban. El a precizat ca negocierile cu USR-PLUS si UDMR vor incepe sambata. Noua structura a guvernului si impartirea ministerelor cu care PNL merge la negocierile cu USR si UDMR.

Ce spune Ludovic Orban despre discutiile cu Iohannis in spatele usilor inchise

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti seara, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre strategia de formare a unei majoritati parlamentare si a recunoscut ca Nicolae Ciuca e una din variantele de premier.

Ludovic Orban, despre rezultatele nevaforabile ale alegerilor: Ne asteptam la o prezenta la vot mai mare, trebuie sa recunosc

Dupa primele reactii de la inchiderea urnelor in care a declarat ca a castigat alegerile, Ludovic Orban si-a reevaluat pozitia, exprimand un adevar mai aproape de realitate. Prezent in emisiunea Dosar de Politician, realizata de jurnalistul Silviu Manastire, la postul B1 TV, premierul Romaniei a afirmat ca prezenta la vot a fost sub asteptarile tuturor.

Ludovic Orban, despre ce s-a discutat in sedinta de la Cotroceni. Va exista un acord!

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa sedinta din aceasta dimineata de la Cotroceni, la care a fost invitat de presedintele Klaus Iohannis, alaturi de co-presedintele USR PLUS, Dan Barna, dar si de liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Surse: Ce functie ar putea primi Ludovic Orban dupa ce pleaca de la Palatul Victoria

Presedintele PNL, Ludovic Orban, incearca sa obtina sustinerea partidului pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a demisionat de la sefia Guvernului, sustin surse din partid, potrivit Antena3.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa discutiile cu Iohannis: Nu am vorbit despre ministere. USR isi da cu parerea fara sa fi luat noi o decizie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se intalneste in aceasta seara cu liderii liberali, dupa discutiile avute cu presedintele Klaus Iohannis. Fostul premier a stat de vorba cu reporterul Antena 3 acreditat la PNL, Berta Popescu, si i-a raspuns la mai multe intrebari.

Surse: Cum va arata noul guvern. PNL - 8 ministere, USR - 5, UDMR - 3. La ce ministere nu renunta liberalii

Guvernul nu va ramane in forma actuala, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar noul Executiv va avea cel putin 20 de ministere. PNL nu renunta la Finante, Justitie, Transporturi, Economie si Energie, Aparare, Externe, Dezvoltare si Agricultura. Totodata, liberalii nu mai tin neaparat de Ministerul Sanatatii, care ar putea merge la USR-PLUS. La fel, si Ministerul Educatiei ar putea ajunge pe mana USR.

LUDOVIC ORBAN: Discutiile cu Iohannis au vizat pasii de urmat pentru formarea unei majoritati si constituirea unui guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis pe care a avut-o astazi la o vila de protocol alaturi de mai multi lideri liberali, discutiile au vizat o analiza a alegerilor si pasii pentru formarea unei majoritati parlamentare si pentru constituirea cat mai rapida a unui guvern.

Ludovic Orban a scapat porumbelul. Cum a ajuns, de fapt, Florin Citu sa fie propus premier

Ludovic Orban a explicat, miercuri seara, la sediul PNL, cum a ajuns Florin Citu sa fie propus premier din partea liberalilor pentru urmatorul guvern care se va forma in jurul PNL, alaturi de USR-PLUS si UDMR.

EFECTUL ALEGERILOR PARLAMENTARE: Ludovic Orban a demisionat din fruntea Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a demisionat, aseara, din functia de prim-ministru al Romaniei, in urma rezultatului inregistrat de liberali la alegerile parlamentare de duminica trecuta. Am decis sa imi depun mandatul de prim-ministru. Decizia pe care am luat-o are un obiectiv precis. Odata exprimata vointa cetatenilor trebuie demarate negocierile pentru formarea unui nou guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )