Libnet.ro
UNICEF

23:16

ANRP a ironizat Primaria Oradea din cauza unei erori de dactilografiere

Adevărul Adevărul,
ANRP a ironizat Primaria Oradea din cauza unei erori de dactilografiere

Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor a ironizat Primaria din Oradea, in urma transmiterii unui comunicat de presa. Din cauza unei erori de dactilografiere, ANRP luat in deradere munca functionarilor oradeni. continuă pe Adevărul

Serviciile online ale Apple, nefunctionale timp de 12 ore, din cauza unei probleme interne

Serviciile online ale Apple au fost nefunctionale pentru aproape 12 ore, din cauza unei probleme interne la DNS-uri, dupa cum a spus compania. Apple a avut probleme incepand de miercuri, de la ora 9. 00 GMT ora 11.

Batranul din Barlad caruia medicii i-au refuzat internarea, a murit din cauza unei insuficiente cardio-respiratorii

Batranul de 83 de ani, care a murit pe strazile din Barlad, dupa ce medicii l-au trimis acasa, pentru ca nu reprezenta o urgenta, a murit din cauza unei insuficiente cardio-respiratorii, potrivit medicilor.

Actorul Eusebiu Stefanescu a murit din cauza unei tumori cerebrale

Actorul Eusebiu Stefanescu a murit, duminica, la varsta de 70 de ani, dupa doi ani de lupta cu cancerul.

Dupa ce o parte din locuitorii unei comune vasluiene au plecat la munca in strainatate din cauza saraciei, primarul si functionarii se gandesc sa plece si ei

Dupa ce o mare parte a locuitorilor dintr-o comuna din judetul Vaslui au fost nevoiti sa plece peste granite din cauza saraciei, primarul comunei impreuna cu o parte din functionarii primariei vor sa plece.

Constanta: Operatiunile portuare au fost sistate din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza vizibilitatii extrem de scazute, in conditii de ceata, informeaza Mediafax. Astfel, manevrele de incarcare.

Porturile, inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina.

DOCUMENT: Comisia Europeana a refuzat sa plateasca Romaniei 460 milioane de euro, din cauza unor acuzatii de frauda

In POSDRU, Comisia Europeana a refuzat momentan sa plateasca Romaniei 460 de milioane de euro, cerand Ministerului Fondurilor Europene sa reverifice cheltuielile certificate in proiectele europene si sa elimine potentialele erori, potrivit Hotnews.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )