Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lufthansa anuleaza 1.500 de zboruri din cauza grevei pilotilor

B1 B1,
Lufthansa anuleaza 1.500 de zboruri din cauza grevei pilotilor

Lufthansa, cea mai mare companie aeriana din Europa, anuleaza 1. 500 de zboruri de luni si marti ca urmare a unei noi greve anuntate de pilotii companiei, masura care va afecta 200. 000 de pasageri, relateaza. continuă pe B1

Casa de moda Burberry, in centrul unui scandal din cauza folosirii blanurilor naturale

Casa de moda Burberry se afla in centrul unui scandal la nivel international, din cauza ca foloseste blanuri naturale in colectiile sale, dupa ce organizatia pentru drepturile animalelor Vier Pfoten Four Paws) a lansat o campanie impotriva acestui brand britanic de lux, relateaza Mediafax.

Scandal in lumea modei: Burberry, in centrul unui scandal din cauza folosirii blanurilor naturale

Casa de moda Burberry se afla intr-un plin scandal din cauza faptului ca foloseste blanuri naturale in colectiile sale.

Peste 500 de accidente rutiere, produse intr-o singura zi in Moscova din cauza unei reclame sexi

Un numar de 517 accidente rutiere au avut loc la Moscova, intr-o singura zi, din cauza unei reclame sexi cu doi sani dezgoliti si mameloanele acoperite cu o banda albastra pe care se putea citi sloganul Ei.

Greva de proportii a angajatilor Lufthansa. 1.500 de zboruri vor fi anulate, iar Romania este si ea afectata

Aproape 1. 500 de zboruri vor fi anulate, astazi si maine, din cauza grevei angajatilor Lufthansa. 12 zboruri din si spre Bucuresti se afla pe lista celor anulate. Este vorba de cele de la Bucuresti spre.

Judecatorul Stan Mustata, dezvaluiri in fata instantei: Am fost arestat din cauza dosarului Telepatia

Judecatorul Stan Mustata face dezvaluiri incredibile in fata instantei. Mustata sustine ca arestarea sa are drept cauza dosarul Telepatia. Stan Mustata: De la dosarului lui Dan Voiculescu a plecat judecarea.

Acte de vandalism la Paris din cauza unei sculpturi controversate

O sculptura controversata, care seamana cu un brad de Craciun, dar si cu o jucarie erotica, a fost vandalizata dupa doar doua zile de la expunerea sa in Place Vendome din Paris, iar artistul a decis sa o retraga din spatiul public, informeaza Mediafax.

PANICA in fata Pentagonului, din cauza unei suspiciuni de Ebola

Pasagerii unui autobuz au fost plasati patru ore in carantina dupa ce unei femei revenite recent din Africa i s-a facut rau intr-o parcare din fata sediului Departamentului american al Apararii, la Washington.

Sindicalistii Romaniafilm incep protestele din cauza degradarii cinematografelor

Membrii Sindicatului Liber Romaniafilm se vor afla, de luni, pe perioada nedeterminata, in cinematograful Bucuresti din Capitala, ca sa atraga atentia asupra situatiei dezastruoase in care se afla cinematografele de stat din tara noastra, potrivit unui comunicat al sindicatului trimis astazi redactiei.

Obama: inchiderea frontierelor din cauza epidemiei de Ebola e contraproductiva

Inchiderea frontierelor pentru persoanele din tarile africane cu focare de Ebola ar fi contraproductiva, a declarat presedintele american Barack Obama.

Barack Obama considera contraproductiva inchiderea frontierelor din cauza epidemiei de Ebola

Presedintele american Barack Obama a apreciat, joi, ca inchiderea frontierelor pentru persoanele din tarile africane cu focare de Ebola ar fi contraproductiva, relateaza AFP. Toate discutiile cu expertii.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )