Libnet.ro
UNICEF

10:30

Machiajele de la Oscar 2019 care au impresionat

ADPM ADPM,
Machiajele de la Oscar 2019 care au impresionat

Cel mai important eveniment din industria filmului, ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute fabuloase, ci si coafuri si machiaje pe masura. Iata cele mai apreciate look-uri de seara trecuta. continuă pe ADPM

Oscar 2019. Green Book, cel mai bun film. Bohemian Rhapsody a castigat patru premii

Lungmetrajul Green Book a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 91-a editie a galei de decernare a premiilor Oscar, organizata duminica seara la Los Angeles, unde productia Bohemian Rhapsody, un film.

OSCAR 2019 Green Book, cel mai bun lungmetraj, Rami Malek si Olivia Colman, cei mai buni actori / Lista completa a cstigatorilor

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, si-a desemnat castigatorii.

Premiile Oscar 2019. Care sunt principalele dueluri ale galei

Filmele Green Book si Roma, actorii Rami Malek si Christian Bale si actritele Olivia Colman si Glenn Close, care au castigat deja mai multe trofee in sezonul premiilor cinematografice 2018-2019, sunt.

Digi24: Cum comenteaza CTP filmele aflate n competitie la Oscar 2019. Care este preferatul sau si cine crede ca o sa cstige

Pentru dvs e o placere sau o corvoada sa vedeti filmele de Oscar? a fost intrebat Cristian Tudor Popescu inainte de a dezvalui care este preferatul lui. Criticul a impartit filmele aflate in competitie anul acesta la Oscar in patru categorii: melodrama, istoriseala, black-sploitation, gay and lesbiansploitation.

Oscar 2019: lista completa a castigatorilor de anul acesta

Oscar 2019, cel mai important eveniment din industria cinematografica a avut loc in urma cu cateva ore la Hollywood. Acestia sunt castigatorii. Pasionatii de cinematografie au asteptat cu interes decernarea premiilor Oscar 2019. Evenimentul organizat de Academia Americana de Film a avut numarul 91 si a premiat cei mai buni actori, regizori si productii care [] .

Castigatori Zmeura de Aur 2019: o actrita nominalizata la Oscar 2019 si Donald Trump, desemnati cei mai slabi actori. Care e cel mai prost film

Holmes Watson a castigat patru premii Zmeura de Aur 2019, inclusiv pentru cel mai prost film, in timp ce presedintele Statelor Unite Donald Trump a fost recompensat cu doua dintre trofeele pe care nu si le doreste nimeni. Surprinzator, o actrita nominalizata la Oscar 2019 a primit o Zmeura de Aur pentru cea mai slaba interpretare.

Cele mai frumoase aparitii de pe covorul rosu al galei Oscar 2019: una dintre cele mai spectaculoase rochii a cantarit19 kilograme si avut 4 milioane de paiete

Culorile vii, nuantele pale si metalice, stilul glam rock al anilor 70 si diamante in valoare de zeci de milioane de dolari au stralucit pe covorul rosu al galei Oscar 2019, care a avut loc duminica seara la Dolby Theatre din Los Angeles.

Premiile Oscar 2019 - O gala marcata deja de controverse. Care vor fi marile dueluri ale evenimentului

Gala de decernare a premiilor Oscar, ajunsa la cea de-a 91-a editie, va avea loc in noaptea de duminica spre luni la Los Angeles. Marcat deja in ultimele saptamani de mai multe controverse, cel mai important eveniment organizat de industria.

Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019

De la Jennifer Lopez si Alex Rodriguez sau Bradley Cooper si Irina Shayk pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Amy Adams si Darren Le Gallo, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019.

HOROSCOP. Suntem in zodia Pesti, deci VISAM mai mult! Care este cel mai URAT VIS pentru fiecare ZODIE?

Din 19 februarie si pana pe 20 martie, Soarele se afla in apele sensibile si pline de imaginatie ale zodiei Pesti. Acest fapt inseamna ca toata lumea va imprumuta intr-o forma sau alta din caracteristicile si.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )