Libnet.ro
UNICEF

01:05

MacronLeaks: Autoritatea electorala din Franta cere presei sa nu retransmita documentele

Hotnews Hotnews,
 MacronLeaks: Autoritatea electorala din Franta cere presei sa nu retransmita documentele

Comisia de control a campaniei electorale din Franta a cerut, sambata, mass-media sa nu retransmita continutul documentelor interne ale echipei candidatului de centru Emmanuel Macron ce au fost publicate pe retelele de socializare in urma unui atac informatic, cu o zi inainte de cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Papa a criticat dezbaterea electorala din Franta, la o intalnire cu studenti

Papa Francisc a criticat vehement, sambata, in cursul unei intalniri cu studentii, o dezbatere electorala dura intre doi candidati, care dadeau cu pietre unul in altul, o aluzie clara la campania electorala din Franta, relateaza AFP.

Alegeri prezidentiale in Franta. Comisia electorala cere presei sa nu distribuie documentele interne ale En Marche!

Comisia de Control a campaniei electorale din Franta a cerut sambata presei si cetatenilor sa nu faca public sau sa distribuie continutul documentelor interne ale echipei lui Emmanuel Macron publicate pe retelele de socializare in urma unui atac informatic .

Procurorii cer acte de la Autoritatea Electorala Permanenta in dosarul alegerilor

Procurorii Parchetului General au cerut mai multe dosare de la Autoritatea Electorala Permanenta, prinvind alegerile prezidentiale din 2009. Este vorba de mai multe documente, care nu au fost ridicate, ci solicitat.

LOVITURA pentru Emmanuel Macron in ultima ora de campanie electorala. Candidatul la prezidentialele din Franta, victima unui atac informatic masiv. Ce legatura are cu George Soros

Detalii incredibile au iesit la iveala cu doar o zi inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale din Franta. Mii de documente de campanie ale lui Emmanuel Macron au fost publicate pe internet, o.

Ultimul sondaj inaintea alegerilor prezidentiale din Franta: Emmanuel Macron se distanteaza de Marine Le Pen ca urmare a dezbaterii electorale

Campania pentru alegerile prezidentiale din Franta se apropie de final, iar BFMTV a facut public ultimul sondaj realizat inainte de votul de duminica. Conform sondajul realizat de Elabe, Emmanuel Macron este.

Obama il sprijina pe Emmanuel Macron in cursa prezidentiala din Franta

Barrack Obama a avut o interventie de ultimul moment in alegerile prezidentiale din Franta pentru a-l sprijini pe Emmanuel Macron, spunand ca succesul Frantei este important pentru intreaga lume, potrivit The Guardian.

Marine Le Pen si Emmanuel Macron s-au confruntat miercuri seara in singura dezbatere fata in fata inainte de turul II al alegerilor prezidentiale din Franta

Marine Le Pen si Emmanuel Macron s-au confruntat miercuri seara in singura dezbatere fata in fata inainte de turul II al alegerilor prezidentiale din Franta. Dezbaterea a devenit repede tensionata. Le Pen l-a portretizat drept un capitalist fara inima si nepatriot, in timp ce Macron a catalogat-o drept mincinoasa si o extremista periculoasa, relateazaThe New York Times.

Emmanuel Macron si Marine Le Pen se confrunta in ultima dezbatere televizata a alegerilor prezidentiale din Franta

Emmanuel Macron i-a anuntat pe alegatorii francezi ca ar trebui sa se astepte miercuri seara la o confruntare verbala aprinsa cu presedinta Frontului National, Marine Le Pen, in ultima dezbatere televizata inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta. Intre timp, sondajele arata un avans puternic pentru candidatul de centru-stanga, care ar putea sa stranga 60% din voturi in lupta pentru palatul Elysee, transmite Reuters.

VIDEO Emmanuel Macron si Marine Le Pen se confrunta in ultima dezbatere televizata a alegerilor prezidentiale din Franta/ Macron, catre Le Pen: Ai adus razboiul civil in tara. Teroristii s-ar bucura de victoria ei

Emmanuel Macron i-a anuntat pe alegatorii francezi ca ar trebui sa se astepte miercuri seara la o confruntare verbala aprinsa cu presedinta Frontului National, Marine Le Pen, in ultima dezbatere televizata inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta. Intre timp, sondajele arata un avans puternic pentru candidatul de centru-stanga, care ar putea sa stranga 60% din voturi in lupta pentru palatul Elysee, transmite Reuters. Macron, catre Le Pen: Ai adus razboiul civil in tara folosind discursul luptei anticoruptie. Teroristii s-ar bucura de victoria lui Le Pen AFP).

MacronLeaks agita spiritele in Franta inaintea turului decisiv al alegerilor prezidentiale

Mii de documente ale echipei de campanie a candidatului centrist Emmanuel Macron, considerat favorit in cursa prezidentiala din Franta, au fost publicate pe internet cu putin inainte de finalul campaniei. in timp ce autoritatea electorala cere presei sa nu le retransmita, iar echipa centristului vorbeste despre un atac cibernetic coordonat, experti citati de New York Times afirma ca in spatele operatiunii s-ar afla hackeri rusi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )