Libnet.ro
UNICEF

13:00

Madalina, o romanca din Italia, a fost ucisa de cel care i-a jurat ca o va iubi toata viata

Antena3 Antena3,
Madalina, o romanca din Italia, a fost ucisa de cel care i-a jurat ca o va iubi toata viata

Comunitatea de romani din Italia este in stare de soc pe masura ce detaliile unei crime odioase ies la suprafata: Adrian, un roman de 39 de ani care locuieste in Toscana, si-a ucis luni sotia, apoi a incercat sa dea foc casei. Tot el a anuntat apoi carabinierii: Veniti, ne-am certat rau si-am omorat-o. Madalina era si ea din Romania si avea doar 32 de ani. continuă pe Antena3

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Alianta pentru Unirea Romanilor, pe primul loc in optiunile romanilor din Italia

Alianta pentru Unirea Romanilor se situeaza pe primul loc in optiunile romanilor din Italia in urma alegerilor parlamentare.

O romanca din Italia a ridicat un imperiu exploatand prostituate. A condus cu mana de fier, toate fetele ii plateau taxe

Stefana Mioara Poenaru, lidera unei retele de prostututie in orasul italian Ferrara, a fost condamnata de un tribunal italian si amendata. Romanca a scapat cu o pedeapsa minima, de doi ani, pentru ca a colaborat cu anchetatorii.

Rezultate provizorii diaspora: AUR, prima optiune in randul votantilor romani din Italia si pe locul 2 in Spania

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) este marea supriza a alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Potrivit rezultatelor provizorii, dupa centralizarea a peste 99% dintre voturile exprimate duminica, AUR ar fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )