Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE, atentionare pentru romanii din Spania: INCENDIU DEVASTATOR pe insula Gran Canaria (VIDEO)

B1 B1,
MAE, atentionare pentru romanii din Spania: INCENDIU DEVASTATOR pe insula Gran Canaria (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau urmeaza sa calatoreasca in insula Gran Canaria din Arhipelagul Canarias Spania ca un incendiu de mari proportii afecteaza zona. continuă pe B1

MAE, atentionare pentru romanii care se afla in Spania. E vorba despre un incendiu de mari proportii! Detalii de ultima ora

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau urmeaza sa calatoreasca in insula Gran Canaria din Arhipelagul Canarias Spania ca un incendiu de mari proportii afecteaza zona.

Atentionare de calatorie pentru romanii care revin in tara la finalul minivacantei de Sfanta Maria

Finalul minivacantei de Sfanta Maria aglomereaza nu doar statiunile din tara, ci si punctele de frontiera. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care revin in tara.

Taur, chinuit la un festival din Spania: imaginile socante cu flacari nu sunt pentru oricine

La nivel global, exista numeroase traditii ingrijoratoare in diverse colturi ale lumii, dar scenele din cadrul unui festival din Spania ilustreaza perfect cruzimea oamenilor fata de animale. Clipul de mai jos a fost imortalizat in urma cu cateva zile de catre un grup de activisti pentru drepturile animalelor, la un festival spaniol. Scena s-a petrecut .

Eugen Teodorovici, pentru toti romanii din strainatate: cum vor putea trimite bani in tara fara comision

Romanii plecati la munca in strainatate vor putea trimite bani in tara fara comision. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a precizat ca la CEC Bank se lucreaza la un produs care sa faciliteze acest tip de tranzactii incepand cu luna septembrie. Eugen Teodorovici: Romanii din strainatate vor putea trimite .

Rezultatele ADN pentru oasele din padurea de langa Caracal. Anuntul INML

INML va face publice rezultatele testelor AND pentru oasele gasite de anchetatori in padurea de langa Caracal, in urma pistei indicate de Dinca. Pana in acest moment, se cunoaste ca ramasitele apartin unei tinere cu varsta cuprinsa intre 15 19 ani. Dat fiind ca oamenii legii au gasit un femur aproape intreg, medicii legisti .

MAE. Atentionare de calatorie: in Grecia sunt asteptate ploi torentiale, furtuni puternice si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde este prognozata, incepand de sambata, vreme nefavorabila - ploi torentiale, furtuni puternice si caderi de grindina. Acestea vor afecta mai multe regiuni.

Avion Tarom, la un pas de o tragedie cu un F-18 al armatei spaniole. Aeronava de vanatoare din Spania s-a apropiat periculos de mult

O aeronava de vanatoare F-18 al Fortelor Aeriene Spaniole s-ar fi apropiat periculos de mult de un avion Tarom, care tocmai se pregatea sa aterizeze pe aeroportul din Madrid, pe 4 octombrie 2018, a dezvaluit,.

Romanii din Diaspora pot evita cozile la vot

Aproape 18. 000 de alegatori romani din Diaspora s-au inregistrat online pe portalul www. votstrainata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )