Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai mult de jumatate din locurile de la Universitatea Constantin Brancusi nu au fost ocupate

Adevărul Adevărul,
Mai mult de jumatate din locurile de la Universitatea Constantin Brancusi nu au fost ocupate

Perioada de inscriere la Facultatea de Inginerie s-a prelungit, pentru ca mai mult de jumatate din locurile oferite au ramas neocupate. continuă pe Adevărul

REACTIE. UE putea sa faca mai mult in conflictul din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Uniunea Europeana trebuia sa faca mai mult in ceea ce priveste conflictul din Ucraina, spunand ca sanctiunile trebuia introduse de multa vreme, pentru a descuraja lejeritatea cu care Rusia.

Romania devine somera: 62% din locurile de munca, in pericol sa dispara din cauza automatizarii

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor. Tara noastra are cea mai ridicata rata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform unui studiu publicat de.

Aplicatiile-vampir programele care consuma cel mai mult pe Android

Producatorul de antivirusi pentru desktop si mobil, AVG, a publicat un studiu privind aplicatiile-vampir de pe Android, adica cele care consuma cel mai mult spatiu si baterie. Potrivit CTO-ului AVG, Yuval Ben-Itzhak, aplicatiile sunt cele care un telefon sa fie inteligent, dar pot fi si cele care distrug experienta pe un asemenea device. Uneori, ele consuma bateria, uneori spatiul. AVG a strans statistici anonime de la un milion de utilizatori de Android, dar nu a luat in calcul si aplicatiile [].

Tokes, despre propunerea Rozaliei Biro ca ministru al Culturii: Ardealul si Romania merita mai mult

Europarlamentarul Laszlo Tokes critica propunerea UDMR ca Rozalia Biro sa fie ministru al Culturii si vicepremier, afirmand ca aceasta denota neseriozitatea cu care oficialii Uniunii se raporteaza la alegatorii lor si ca atat Ardealul, cat si Romania merita mai mult, transmite Mediafax.

TOP cei mai sexy barbati din 2014

Actorul american Zac Efron se afla pe primul loc in topul celor mai sexy barbati din anul 2014, in urma unui sondaj efectuat de revista Heat.

ArcelorMittal ar putea achizitiona Ilva, cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru sau cinci grupuri interesate de achizitionarea celei mai mari otelarii din Europa, Ilva, a anuntat, luni, ministrul italian al Industriei, Federica Guidi, transmite Reuters.

Clipul zilei: Cea mai mica tara din lume

Totul despre cea mai mica tara din lume.

COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din Buzau, Vrancea si Galati

Mai multe rauri din judetele Buzau, Vrancea si Galati se afla sambata, pana la ora 15. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari cod galben emise de Institutul National de Hidrologie si.

Faze tari: Limba romana este folosita oficial in 20 de tari. Pe ce loc se afla in topul celor mai vorbite limbi din lume?; Cercetatorii au gasit in mumia Omului Gheturilor urme de ADN care nu este uman; A lasat imperiul de un miliard de dolari sa se faca

Un baiat de 9 ani din Africa de Sud a devenit cel mai tanar mire din lume. S-a recasatorit cu o femeie de 62 de ani. Saneie Masilela, in varsta de doar noua ani, a devenit pentru a doua oara cel mai tanar mire din lume, dupa ce. Un canadian si-a tatuat la intamplare cuvinte pe cap si corp pentru a ajunge cel mai cunoscut barbat din lume. In varsta de 24 de ani, Vin Los, este deja in atentia unor agentii de modelling. Tanarul a inceput sa-si tatueze pe chip.

Victor Ponta: Guvernul a recuperat foarte putin din locurile de munca pierdute in perioada 2009-2012

Guvernul a recuperat foarte putin din cele 530. 000 de locuri de munca pierdute in perioada 2009 - aprilie 2012, respectiv doar 140. 000 de locuri de munca, a declarat premierul Victor Ponta, conform.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )