Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mai mult de un milion de cazuri de coronavirus au fost oficial inregistrate in lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai mult de un milion de cazuri de coronavirus au fost oficial inregistrate in lume

Pragul de un milion de cazuri oficial declarate de coronavirus in lume a fost depasit joi, in jurul orei 19. continuă pe Ziarul Bursa

Mai mult de un milion de cazuri de coronavirus si peste 50.000 de decese au fost oficial inregistrate in lume

Pragul de un milion de cazuri oficial declarate de coronavirus in lume a fost depasit joi, in jurul orei 19. 00 GMT, potrivit unui bilant realizat de AFP care citeaza surse oficiale.

Spania devine tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit vineri tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus - 117. Numarul deceselor a ajuns la 10. 935, dupa ce alte 933 de decese au fost anuntate in ultimele 24 de ore. Peste 6. 400 dintre cei infectati cu coronavirus se afla in spital in stare grava sau critica.

in Harghita, ramas singurul judet fara cazuri de coronavirus, a fost confirmata prima imbolnavire. Prefect: La noi oamenii sunt mai disciplinati

Primul caz de COVID-19 in judetul Harghita a fost confirmat joi. Prefectul Ion Proca spune ca inregistrarea unui singur caz de infectare cu coronavirus se datoreaza populatiei disciplinate, dar si faptului ca cei care au venit din strainatate au lucrat in Germania, Marea Britanie sau Danemarca, si mai putini in Italia sau Spania, state puternic afectate de epidemie.

Schimbari majore in traficul de internet si voce dupa izolarea populatiei: Vorbim mai mult la pranz decat seara, consumul de internet fix a urcat si cu 90%

Izolarea populatiei la domiciliu, munca si invatatul de acasa, in contextul pandemiei de coronavirus, au dus la cresteri de peste 20% la internetul mobil si de pana la 90% la internetul fix, arata datele furnizate la solicitarea HotNews. ro de Orange, Vodafone, Telekom si RCSRDS, cei patru mari operatori locali de comunicatii. Atentie! S-a schimbat inclusiv modul in care folosim aceste servicii: vorbim mai mult la telefon la pranz decat seara, iar in unele retele traficul de voce si date nu mai are valori ridicate dimineata si seara, ci a devenit liniar pe tot parcursul zilei.

Peste 1 milion de cazuri de coronavirus in lume, dintre care peste 51.000 mortale

Pragul simbolic de 1 milion de cazuri oficial declarate in intreaga lume pentru pandemia de coronavirus a fost depasit joi in jurul orei 19,00 GMT, potrivit bilantului realizat de AFP pe baza surselor oficiale.

Mediastandard.ro: De ce cred romanii mai mult in conspiratii decat in explicatiile stiintifice despre coronavirus

Inca de cand China a admis in fata intregii lumi ca se confrunta cu aparitia unui nou coronavirus, teoriile conspirationiste au curs pe internet si, pe masura ce virusul s-a raspandit in Europa, la fel au facut-o si speculatiile. Iar unele oricat de exagerate ar suna -, au devenit populare.

Utile: Ce alimente s-au scumpit cel mai mult in timpul pandemiei de coronavirus; Toata viata iti poate fi citita in dinti. Ce evenimente majore sunt imprimate pe dantura

Doctorul Zilei: Ce alimente s-au scumpit cel mai mult in timpul pandemiei de coronavirus * Click: Toata viata iti poate fi citita in dinti. Ce evenimente majore sunt imprimate pe dantura Doctorul Zilei: Cinci semne de alarma ca urmeaza sa faci diabet si ce poti face ca sa eviti boala * Descopera: 3 lucruri de care sa tii cont cand cumperi un aragaz * Click: Nu ai un scaun bun de birou? Foloseste mingea de yoga!.

Mai mult de 50.000 de decese in lume din cauza coronavirusului

Bilantul mondial al epidemiei de coronavirus a depasit joi 50. 000 de decese, potrivit datelor Univer.

Suceava, cel mai mare focar de coronavirus: Este Lombadia Romaniei! - VIDEO

Este carantina totala in Suceava. Orasul este inchis si toate intrarile sunt pazite de politisti, care ii verifica pe cei care intra si ies din localitate. Masura fara precedent a fost luata dupa ce numarul mortilor si al celor infectati a crescut alarmant in ultimele zile. Autoritatile din Suceava au raportat noi decese dupa infectarea cu Covid-19. Pacientii erau internati in mai multe sectii ale Spitalului Judetean Suceava, care a devenit astfel cel mai mare focar de coronavirus din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )