Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mai multe persoane au incercat sa dea foc unui barbat fara adapost, intr-o statie de metrou din Belin. Atacatorii sunt cautati de politie, fiind acuzati de tentativa de omor

România Liberă România Liberă,
Mai multe persoane au incercat sa dea foc unui barbat fara adapost, intr-o statie de metrou din Belin. Atacatorii sunt cautati de politie, fiind acuzati de tentativa de omor

Cinci sau sase persoane sunt cautate de autoritatile din Germania, dupa ce, duminica dimineata, ar fi incercat sa ii dea foc unui barbat fara adopost, intr-o statie de metrou din Berlin. continuă pe România Liberă

EXPLOZIE LA METROUL DIN MOSCOVA! Mai multe persoane, RANITE (VIDEO)

Cel putin patru oameni au fost raniti intr-o explozie produsa la o statie de metrou din Moscova. Din primele informatii, se pare ca deflagratia s-a produs din cauza unei butelii de gaz. Explozia a avut.

Majoritatea PSD- ALDE din Consiliul General al Bucurestiului a aprobat mai multe proiecte imobiliare controversate, ce au fost respinse in trecut (FOTO)

In ultima sedinta din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, au fost aprobate mai multe proiecte imobiliare ce vor produce efecte pentru felul in care arata orasul. Majoritatea formata din.

Constanta: Un tanar a vrut sa fure mai multe parfumuri dintr-un magazin, dar a fost prins imediat

Un tanar din Constanta a vrut sa-si faca un cadou scump de Craciun prin metode ilegale. Acesta si-a indesat in buzunare mai multe parfumuri dintr-un magazin, in speranta ca nu va fi.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava, din cauza cetii

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava se desfasoara cu dificultate, sambata seara, din cauza cetii dense, in unele zone vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

FOTOGALERIE Proiecte imobiliare care vor schimba fata Bucurestiului: Majoritatea PSD- ALDE din Consiliul general a aprobat mai multe proiecte controversate, respinse pana acum

La ultima sedinta inainte de Craciun, majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti a pus pe ordinea de zi suplimentara si a aprobat mai multe proiecte controversate de urbansim, contestate de unele ONG-uri.

Cod galben de ceata, chiciura si polei in mai multe judete

Mai multe judete se afla, vineri pana la orele pranzului, sub atentionare de cod galben de ceata, polei si chiciura, potrivit unor avertizari ale Administratiei Nationale de Meteorologie.

Supervulcanul Campi Flegrei da semne de activitate: Ar fi foarte PERICULOS sa erupa. O noua eruptie, mari sanse sa dea nastere unui nou con asemanator Vezuviului

Supervulcanul Campi Flegrei, situat sub orasul italian Napoli prezinta semne ca va deveni activ, dar si ca se apropie de un punct critic de presiune, conform unui studiu publicat marti de cercetatori. Vulcanul.

A FACUT MARELE ANUNT! CORINA, in bratele unui barbat celebru!(FOTO)

Dupa un an de la despartirea de sotul ei, Corina s-a refugiat in bratele altului barbat. Este vorba despre Matei Dima, glumetul de la Bromania, care are peste un milion de fani pe. Catareata a.

Setea de like-uri: Tot mai multe femei isi doresc ca cererea lor in casatorie sa fie transmisa live pe Facebook

Potrivit unui studiu recent, goana dupa like-uri pe Facebook a facut ca una din cinci femei sa-si doreasca ca cererea in casatorie sa fie transmis live in online.

PSD si PNL isi dau mana peste tara? Un lider liberal si un primar social-democrat, surprinsi cand isi puneau la punct mai multe afaceri

Dan Cristian Popescu, lider liberal in sectorul 2 si viceprimar, Mihai Toader, primarul PSD-ist al Sectorului, si mai multi consilieri UNPR, apropiati ai fostului primar Ontanu, au fost vazuti, vineri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )