Libnet.ro
UNICEF

15:16

Mai multe persoane ranite grav, dupa ce o masina a intrat in multime. Ar fi vorba de o reglare de conturi

Playtech Playtech,
Mai multe persoane ranite grav, dupa ce o masina a intrat in multime. Ar fi vorba de o reglare de conturi

Un accident grav a avut loc cu putin timp in urma in Germania. Mai multe persoane au fost ranite, unele dintre ele aflandu-se in stare grava, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni, intentionat. Accidentul a avut loc in centrul orasului Munchen. Mai multi raniti grav, dupa ce o masina a intrat . continuă pe Playtech

VIDEO Incidente la finalul unui protest antirasism la Bruxelles: Magazine sparte Mai multe persoane au fost ranite

Geamuri ale magazinelor sparte, incendii, pietre aruncate. Huligani au aparut si la Bruxelles, in timpul unor proteste antirasism la care au participat aproape 10. 000 de oameni, relateaza AFP.

Doua adolescente, ranite grav de o masina scapata de sub control. Fetele se aflau pe trotuar

Doua adolescente, in varsta de 17 ani, au ranite in noaptea de sambata spre duminica de o masina scapata de sub control. Incidentul a avut loc in comuna Cosereni, in jurul orei 23.

Cele mai multe angajari din Buzau, la muncile campului

In mod paradoxal, pandemia de coronavirus a ajutat agricultura buzoiana. O dovedesre numarul record de angajari in domeniu, din ultima perioada, in comparatie cu alte activitati grav afectate de somajul tehnic.

Credeau ca merg la munca in Irlanda, dar au ajuns la bordel. Metoda folosita de un galatean prin care a exploatat sexual mai multe tinere si adolescente

Un barbat de 35 de ani a fost retinut marti, 9 iunie, de procurorii DIICOT Galati sub acuzatiile de trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. Acesta a obtinut aproape 500. 000 de euro din obligarea mai multor tinere si adolescente la practicarea prostitutiei.

Coronavirus Moscova: Cele mai multe decese din ultimii 10 ani

Moscova a inregistrat 15. 713 decese in luna mai, inclusiv 5. 260 in legatura cu noul coronavirus, un total fara precedent in ultimii 10 ani, reprezentand o crestere de 57% fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )