Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mai multe state europene, devastate de inundatii puternice. A fost emis cod rosu

Antena3 Antena3,
Mai multe state europene, devastate de inundatii puternice. A fost emis cod rosu

Ploi diluviene au dus la noi inundatii miercuri in Franta, inconjurand cu apa celebrul castel Chambord, in Austria si in sudul Germaniei, unde circa 50 de copii sunt nevoiti sa. continuă pe Antena3

Amnesty International acuza mai multe state din UE, inclusiv Romania, ca exporta arme in Egipt, sustinand crimele si tortura

Organizatia neguvernamentala Amnesty International acuza mai multe state membre UE, printre care si Romania, ca alimenteaza instabilitatea din Egipt. Reprezentantii ONG-ului sustin ca au probe care.

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale care au cazut sambata, 28 mai. Potrivit Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, ploile au distrus o portiune de drum din raionul Criuleni si 75 de hectare de porumb in raionul Leova.

DPD: Romanii au trimis cu 30% mai multe colete in strainatate anul acesta

Romanii au trimis in primele 5 luni cu 30% mai multe colete in strainatate fata de aceeasi perioada din 2015, in special catre Ungaria, Germania, Marea Britanie si Italia, potrivit companiei de curierat DPD Romania.

Ca sa va enervati, Samsung vrea sa va ofere mai multe reclame pe TV

Nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Samsung genereaza foarte multi bani din TV-urile sale. Din pacate, se pare ca nu sunt suficienti si acestea va vor oferi si mai multe reclame. in ceea ce priveste televizoare, de-a lungul anilor, cei de la Samsung au avut numeroase scandaluri. Unul dintre cele mai [].

UPDATE. METEO. Cod GALBEN de vreme rea in mai multe judete

Meteorologii au emis, marti, avertizare cod galben de vreme rea pentru mai multe judete. Se asteapta ploi si descarcari electrice.

Perchezitii la 26 de cabinete medicale de la mai multe spitale din tara intr-un dosar de luare de mita si abuz in serviciu

26 de perchezitii au loc marti la cabinetele unor medici suspectati de fapte de coruptie, urmand sa fie ridicate mai multe inscrisuri si probe de la 31 de spitale din tara. in acest caz, cadrele medicale sunt suspectate de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual si fals material in inscrisuri oficiale.

VIDEO. India: Incendiu de proportii la o fabrica de arme. Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, marti dimineata, dupa ce un incendiu izbucnit la un important depozit de munitii al armatei, in centrul Indiei.

Dambovita, in topul judetelor cu cele mai multe cooperative agricole

Dificultatile tot mai mari in valorificarea produselor ii face pe micii fermieri sa fie din ce in ce mai receptivi la ideea asocierii intr-o cooperativa. in prezent, in Romania exista 743 de cooperative agricole, cele mai multe regasindu-se in regiunea de Nord-Est a tarii.

Inundatii in mai multe tari din Europa

Ploile au cauzat, miercuri, inundarea mai multor zone din Franta, Austria si Germania.

UPDATE Cod portocaliu de grindina si vijelii puternice in judetul Vaslui

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara, unde se va semnala inclusiv grindina, atrag atentia specialistii. De asemenea, este in vigoare un Cod portocaliu de vijelii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3279 seconds )