Libnet.ro
UNICEF

10:30

Maia Sandu a acceptat sa participe la dezbateri cu Andrian Candu: Asa cum am intuit, lui Plahotniuc ii este frica

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu a acceptat sa participe la dezbateri cu Andrian Candu: Asa cum am intuit, lui Plahotniuc ii este frica

Presedintele PAS, Maia Sandu, a anuntat luni, 25 septembrie, ca accepta invitatia televiziunii publice de a participa la dezbateri cu seful Legislativului, Andrian Candu, preconizate pentru 4 octombrie, desi a declarat recent ca nu va accepta un duel politic cu speakerul Parlamentului, pe motiv ca acesta este doar purtatorul de cuvant al lui Plahotniuc. continuă pe Adevărul

Maia Sandu refuza dezbaterile televizate cu Andrian Candu: Sa vina Plahotniuc!

Presedintele Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, a respins propunerea lui Andrian Candu ca cei doi sa participe in cadrul unor dezbateri politice la televiziunea nationala. Potrivit ei, seful Legislativului este.

Maia Sandu nu exclude ca ar putea candida la functia de primar de Chisinau

Lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, nu exclude ca ar putea candida la functia de primar al municipiului Chisinau. Declaratia a fost facuta de Maia Sandu in cadrul emisiunii in PROfunzime de la postul de televiziune PROTV Chisinau, transmite IPN.

Vlad Batrincea, catre Maia Sandu: Noi nu am uitat cum v-ati declarat unionista, apoi ati scuipat in Unirea din 1918

Cu toate ca a rupt harta Romaniei Mari si se declara deschis contra Unirii Republicii Moldova cu Romania, deputatul socialist Vlad Batrincea sustine ca nu uita cum Maia Sandu s-a declarat unionista, apoi a scuipat in Unirea din 1918.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )