Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maia Sandu a anuntat ce se va intampla daca Guvernul Gavrilita va obtine votul de incredere al Parlamentului

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu a anuntat ce se va intampla daca Guvernul Gavrilita va obtine votul de incredere al Parlamentului

Chiar daca candidatura inaintata pentru functia de premier, Natalia Gavrilita, va fi votata, se va reveni la cautarea solutiei pentru declansarea alegerilor parlamentare anticipate, pentru ca acest Guvern, oricat de bun, daca nu are sprijin in Parlament, atunci actiunile sale sunt limitate. Declaratiile au fost facute de presedintele Maia Sandu intr-un live pe Facebook, inainte de a se intalni cu diaspora din Franta, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Maia Sandu, intalnire cu Florin Citu: Subiectul principal al discutiei, modul in care Romania ne poate ajuta sa avem acces cat mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 Guvernul va transmite si alte ajutoare Republicii Moldova

Maia Sandu, presedinta Republicii Moldova, s-a aflat la miercuri Bucuresti, timp de cateva ore, si a avut o scurta intrevedere cu premierul Florin Citu, despre care spune ca a asigurat-o ca Romania va depune.

Maia Sandu: Moldova va deveni prospera doar daca se va resimti schimbarea in fiecare sat

Un acord de edificare si dezvoltare a parteneriatului a fost semnat intre Presedintie si Congresul Autoritatilor Locale din Moldova CALM). Potrivit presedintelui Maia Sandu, acordul va pune bazele unei colaborari de durata intre institutia Presedintiei si primari, APL in general, transmite IPN.

Deputati PSRM o acuza pe Maia Sandu ca ar promova fosti membri ai PLDM

Deputatii PSRM, Bogdan Tardea si Nichita Turcan, o acuza pe presedintele Maia Sandu ca ar promova fosti membri ai PLDM, transmite IPN.

Consiliul economic si cel al societatii civile de pe langa presedinte Igor Dodon, lichidate de Maia Sandu

Presedintele Maia Sandu a abrogat decretele de constituire a doua consilii consultative si a unei comisii formate de fostul presedinte Igor Dodon. Astfel, au fost lichidate Consiliul economic, Consiliul societatii civile si Comisia pentru reforma constitutionala de pe langa presedinte, transmite IPN.

Maia Sandu va efectua o vizita de lucru la Paris, unde se va intalni cu Emmanuel Macron

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua in zilele de 3-4 februarie o vizita oficiala la Paris, unde va avea o intrevedere cu presedintele francez, Emmanuel Macron. Potrivit unui comunicat de presa emis de Presedintie, seful statului isi propune sa dea un nou impuls relatiilor politice, economice si culturale intre Republica Moldova si Franta.

Ce se intampla daca un copil refuza sa poarte masca, din 8 februarie, la scoala. Ministrul Educatiei tocmai a facut anuntul

Semestrul doi al anului scolar 2020-2021 se apropie cu pasi rapizi si, odata cu el, intoarcerea elevilor in scolile din Romania. Ce se intampla daca un copil refuza sa poarte masca, din 8 februarie, la scoala. Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu tocmai a facut anuntul. Este valabil pentru toti elevii, iar parintii trebuie sa stie asta .

Octavian Ticu, despre Guvernul Gavrilita: Nu voi participa la acest circ

Presedintele Partidului Unitatii Nationale, deputatul Octavian Ticu, se va abtine sau chiar va parasi sala de sedinte a Parlamentului in momentul exprimarii votului pentru Guvernul condus de Natalia Gavrilita. Ticu a calificat drept ,,1089;lounada decizia presedintelui Sandu de a desemna un candidat la functia de prim-ministru si indemnul sefului statului de a nu sustine acest Guvern in plenul Parlamentului, noteaza IPN.

Ce se intampla daca un elev face febra sau guturai. La doi profesori bolnavi de COVID, se inchide scoala. Alte reguli spuse de ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei a explicat cateva din regulile care vor fi aplicate odata cu redeschiderea scolilor din 8 februarie. Astfel, daca un elev va avea simptome, acesta va trebui testat. Iar daca doi profesori dintr-o scoala sunt diagnosticati cu COVID, se inchide scoala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )