Libnet.ro
UNICEF

09:45

Maia Sandu sustine ca este gata sa-l infrunte pe Igor Dodon la prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu sustine ca este gata sa-l infrunte pe Igor Dodon la prezidentiale

In luna martie, Partidul Actiune si Solidaritate va organiza congresul formatiunii in cadrul caruia se va discuta despre potentialul candidat la alegerile prezidentiale. Declaratia a fost facuta de presedinta PAS, Maia Sandu. Politiciana sustine ca daca formatiunea va decide ca anume ea sa fie candidatul la acest scrutin, atunci va accepta sa-l infrunte pe presedintele Igor Dodon, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Cautam metode prin care sa declansam alegeri parlamentare anticipate

Partidele de pe centru-dreapta trebuie sa se pregateasca pentru eventuale alegeri parlamentare pentru ca actualul legislativ nu reprezinta vointa cetatenilor. Declaratia apartine presedintei Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu. Potrivit ei, mai devreme sau mai tarziu, presedintele Igor Dodon si Guvernul vor pica, iar pentru aceasta formatiunile de dreapta trebuie sa fie mereu pregatite, transmite IPN.

Andrei Nastase: Noi am luat act de posibilitatea ca Maia Sandu ar putea candida la prezidentiale

Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, spune ca in momentul actual este nevoie sa fie coagulate fortele si sa fie inaintat un singur candidat care ar reprezenta partidele democratice, astfel incat lui Igor Dodon sa nu-i ramana nicio sansa de castig, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )