Libnet.ro
UNICEF

08:30

MARCEL VELA: Nu exista un studiu oficial privind evolutia pandemiei de COVID-19 realizat de Grupul tehnic de lucru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL VELA: Nu exista un studiu oficial privind evolutia pandemiei de COVID-19 realizat de Grupul tehnic de lucru

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, astazi, ca nu exista un studiu oficial privind evolutia pandemiei de COVID-19, facut de Grupul tehnic de lucru, adus la cunostinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, potrivit caruia in luna septembrie Romania ar putea intra din nou in stare de urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

Vela, intrebat despre un studiu cu cel mai negru scenariu al pandemiei in Romania: Nu s-a dezbatut in CNSU o asemenea situatie mega-dramatica Nu vreau sa transmitem populatiei ca urmeaza o stare de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma despre studiul care ar prognoza un milion de cazuri de infectare cu noul coronavirus in luna septembrie si posibilitatea revenirii la starea de urgenta, ca nu exista un studiu oficial privind evolutia pandemiei de COVID-19, facut de Grupul tehnic de lucru si care sa fi fost dezbatut in Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. El a susinut ca stiri alarmiste facute de un institut din Londra sau mai stiu eu ce analisti de la vreo facultate cu renume mondial in medicina . ) se pot intampla, dar ca oamenii nu trebuie sa ia in calcul stirile alarmiste. Vela a mai spus ca nu vrea sa transmita populatiei mesajul ca va fi din nou stare de urgenta in Romania, pentru ca el are incredere in cetateni ca sunt responsabili.

Marcel Vela, despre bolnavii care necesita terapie intensiva: Niciun pacient nu ramane pe dinafara

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, sambata, la inaugurarea Unitatii Mobile de Terapie Intensiva de la Timisoara, ca exista gandit un sistem astfel incat niciodata o persoana care are nevoie de terapie intensiva, indiferent daca este afectata de COVID-19 sau de alta boala, sa nu ramana netratata, relateaza Agerpres.

Marcel Vela: Nu vreau sa transmitem ca urmeaza o noua stare de urgenta. Sunt locuri la ATI

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, luni, ca revenirea la starea de ugenta nu este o optiune luata in calcul de autoritati in acest moment, adaugand ca in prezent sunt suficiente locuri la terapie intensiva.

Marcel Vela, despre posibilitatea revenirii Romaniei la starea de urgenta: Nu s-a discutat despre asa ceva

Marcel Vela, ministrul de Interne, a vorbit luni, 20 iulie, despre posibilitatea revenirii Romaniei la starea de urgenta. in ultimele zile s-a pus in discutie, inspatiul public, scenariul revenirii.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Niciun pacient care necesita terapie intensiva nu ramane pe dinafara

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, sambata, la inaugurarea Unitatii Mobile de Terapie Intensiva de la Timisoara, niciun pacient care are nevoie de terapie intensiva, indiferent daca este.

Marcel Vela da vina pe politicieni pentru numarul mare de decese cauzate de COVID-19: Daca ar fi fost mai responsabili...

Daca unii politicieni ar fi fost mai responsabili, cerebrali si patrioti, numarul deceselor provocate de coronavirus nu ar fi fost atat de mare, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela, punctand faptul ca toate deciziile Guvernului au respectat legea.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Daca unii politicieni erau mai responsabili, mai cerebrali, mai patrioti, acum aveam mai putine decese

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, este de parere ca daca unii politicieni ar fi fost mai responsabili, cerebrali si patrioti, numarul deceselor inregistrate in randul pacientilor cu COVID-19 din.

FOTO Marcel Vela a inaugurat o unitate de terapie intensiva mobila, pentru bolnavii de COVID-19, la Timisoara

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a venit sambata la Timisoara pentru a participa la inaugurarea unei moderne unitati mobile de terapie intensiva.

Ministrul Marcel Vela, in negocieri cu spaniolii care vor sa cumpere Dinamo. Ibericul venit la Bucuresti, in relatii apropiate cu Guardiola. Angajamentul oficialului de la Guvern

Spaniolii care vor sa cumpere Dinamo Bucuresti au ajuns de joi in Capitala. Vineri, reprezentantii lui Pablo Cortacero si Melero Marin s-au intalnit cu ministrul MAI Marcel Vela, Cornel Talnar si Dan Cristian.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )