Libnet.ro
UNICEF

09:45

Marea Britanie va gazdui summitul NATO din 2014. Principala tema va fi situatia din Afganistan

Antena3 Antena3,
Marea Britanie va gazdui summitul NATO din 2014. Principala tema va fi situatia din Afganistan

Summitul sefilor de stat si de guvern din tarile membre NATO care va avea loc in 2014 se va desfasura in Marea Britanie, fiind consacrat incheierii misiunilor combatante in Afganistan, a anuntat premierul. continuă pe Antena3

Summitul NATO din 2014 va avea loc in Marea Britanie, principala tema fiind situatia din Afganistan

Summitul sefilor de stat si de guvern din tarile membre NATO care va avea loc in 2014 se va desfasura in Marea Britanie, fiind consacrat incheierii misiunilor combatante in Afganistan, a anuntat premierul britanic David Cameron, citat de AFP.

Ambasadorul la Londra, Ion Jinga: Compatriotii mei n-au niciun motiv sa se simta vinovati ca sunt romani in Marea Britanie

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, scrie intr-un articol publicat joi in cotidianul britanic The Telegraph despre discriminarile cu care se confrunta cetatenii romani care traiesc in Marea Britanie, mentionand in acest sens cazul unui medic roman. Diplomatul spune ca intelege ingrijorarile britanicilor cu privire la cei care, venind in tara lor, ar putea profita de ajutoarele si beneficiile sociale, dar ca acestea cu greu pot fi legate de romani. Astfel, ambasadorul sustine ca romanii din Marea Britanie nu au niciun motiv sa se simta vinovati ca au aceasta nationalitate si traiesc in Regat.

Charles Taylor, vinovat de crime impotriva umanitatii, a fost condamnat la inchisoare intr-o unitate de maxima securitate din Marea Britanie

Charles Taylor, comandantul militar care a fost presedinte al Liberiei intre 1997 si 2003, si-ar putea petrece restul vietii intr-o inchisoare de maxima securitate din Marea Britanie, dupa ce judecatorii au respins joi recursul avocatilor apararii care obiectau fata de pedeapsa de 50 de ani de inchisoare pentru crime de razboi impotriva poporului din tara vecina Sierra Leone.

Marea Britanie: Promisiunea lui Ed Miliband de a ingheta preturile la energie daca o sa castige alegerile starneste nemultumiri chiar si la Laburisti

Promisiunea sefului Laburistilor de a ingheta preturile la energie in cazul in care partidul sau va castiga alegerile in 2015 starneste polemici aprinse in Marea Britanie, chiar si in randul laburistilor, scrie AFP.

Sex Box, emisiunea in care concurentii fac sex in direct, se va lansa toamna aceasta in Marea Britanie

O emisiune de televiziune ce urmeaza sa fie lansata in Marea Britanie in aceasta toamna e pe cale sa revolutioneze ideea de show. Emisiunea Sex Box va debuta in aceasta toamna pe Channel 4, fiind o.

Sex Box, emisiunea in care concurentii fac sex in direct, se va lansa toamna aceasta in Marea Britanie

O emisiune de televiziune ce urmeaza sa fie lansata in Marea Britanie in aceasta toamna e pe cale sa revolutioneze ideea de show. Emisiunea Sex Box va debuta in aceasta toamna pe Channel 4, fiind o.

Pianista Alexandra Dariescu, nominalizata la Women of the Future Awards din Marea Britanie

Pianista romana Alexandra Dariescu se afla pe lista scurta a editiei din acest an a Women of the Future Awards, o competitie nationala desfasurata anual in Marea Britanie, care premiaza cele mai talentate femei tinere, ce reprezinta un model pentru generatiile viitoare.

O ROMANCA, nominalizata pentru premiile Women of the Future, din Marea Britanie. Este o ambasadoare pentru tara noastra

O pianista romanca de 27 de ani este nominalizata pentru premiile Women of the Future, care rasplatesc cele mai talentate tinere femei din Marea Britanie. Alexandra Dariescu se afla pe lista scurta a premiulu.

Echipa de futsal a Romaniei s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2014

Echipa de futsal a Romaniei s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2014, ce se va disputa in Belgia. Romanii s-au impus, scor 7-2, in deplasare, in meciul cu Serbia, din mansa retur a .

Un stadion care va gazdui meciuri de la Cupa Mondiala din 2014 ar putea fi transformat in inchisoare

Stadionul din Manaus, care va gazdui meciuri din cadrul Cupei Mondiale de anul viitor, ar putea deveni inchisoare, dupa sfarsitul competitiei. Propunerea a fost facuta de justitia braziliana, care nu se mai desc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )