Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie isi va spori cheltuielile militare si fortele speciale in lupta cu Statul Islamic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie isi va spori cheltuielile militare si fortele speciale in lupta cu Statul Islamic

Marea Britanie intentioneaza sa aloce mai multe fonduri pentru dotarea fortelor sale armate cu avioane de spionaj si drone, a anuntat luni premierul britanic David Cameron, adaugand ca, de asemenea, vor fi majorate efectivele fortelor speciale britanice pentru a contracara organizatia terorista Starul Islamic, relateaza AFP si The Telegraph. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie creste cheltuielile militare. Trebuie sa contracaram extremismul islamist

Marea Britanie intentioneaza sa aloce mai multe fonduri pentru dotarea fortelor sale armate cu avioane de spionaj si drone, a anuntat luni premierul britanic David Cameron, adaugand ca, de asemenea, vor fi.

Studentii din afara Uniunii Europene vor avea interdictie de a munci in Marea Britanie

Studentii straini, din afara Uniunii Europene, vor avea interdictie de a munci in Marea Britanie si vor fi nevoiti sa paraseasca tara de indata ce isi incheie cursurile, potrivit unor noi si dure.

Marea Britanie CERE extradarea unui roman acuzat de tentativa de VIOL

Autoritatile din Marea Britanie cer extradarea din Romania a unui cetatean roman arestat preventiv in cadrul unei anchete privind o agresiune savarsita in 2014 pe teritoriul britanic.

Oficiali rusi cumpara in secret, cu bani furati, vile de lux in Marea Britanie

Un activist rus si o jurnalista ucraineana au jucat rolul unor functionari rusi in cautarea unui conac in Marea Britanie. Un documentar produs de Channel 4, cu titlul From Russia with cash prezinta istoria unui cuplu care vrea sa cumpere cinci conace de elita in cartierele londoneze Kensington, Chelsea si Notting Hill, cu preturi variind intre 3 si 5 milioane de lire sterline.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )