Libnet.ro
UNICEF

00:07

MAREA BRITANIE: Tribunalul Suprem considera ilegala suspendarea Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Tribunalul Suprem considera ilegala suspendarea Parlamentului

Tribunalul Suprem din Regatul Unit a dat marti, cu un verdict in unanimitate, o decizie impotriva premierului britanic conservator Boris Johnson, considerand ilegala suspendarea Parlamentului timp de cinci saptamani, transmit AFP, Reuters si dpa. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Tribunalul Suprem considera ilegala suspendarea Parlamentului britanic

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Suspendarea Parlamentului Britanic timp de cinci saptamani este ilegala, a decis marti Tribunalul Suprem din Regatul Unit. Cei 11 judecatori ai instantei.

CURTEA SUPREMA A MARII BRITANII: Suspendarea Parlamentului de catre Boris Johnson este ilegala

Curtea Suprema a regatului Unit a gasit marti ilegala suspendarea Parlamentului decisa de catre premierul Boris Johnson.

Curtea Suprema a Marii Britanii: Suspendarea Parlamentului de catre Boris Johnson este ilegala

Curtea Suprema a regatului Unit a gasit marti ilegala suspendarea Parlamentului decisa de catre pr.

Suspendarea Parlamentului britanic, ilegala

Tribunalul Suprem din Regatul Unit a dat marti, cu un verdict in unanimitate, o decizie impotriva pr.

Regina Elisabeta a II-a, atrasa fara voia sa in criza politica din Marea Britanie Putea monarhul sa refuze cererea lui Boris Johnson de suspendare a Parlamentului?

A fost regina Elisabeta a II-a folosita de catre Boris Johnson? Curtea Suprema, care a apreciat marti ca suspendarea Parlamentului de catre primul ministru a fost ilegala, a plasat suverana intr-o pozitie cel putin inconfortabila, scrie AFP.

Brexit VIDEO Boris Johnson a pierdut batalia in instanta. Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului a fost ilegala. Opozitia cere demisia premierului

Curtea Suprema din Marea Britanie a stabilit, marti, ca decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul pentru o perioada de cinci saptamani a fost ilegala. Premierul Johnson, care se afla la New York pentru summitul ONU, a lasat sa se inteleaga ca nu exclude o noua suspendare chiar daca hotararea justitiei ii va fi defavorabila. Liderii Opozitiei ii transmit insa ca trebuie sa ia in calcul demisia.

Romani, condamnati la 25 de ani in total in Marea Britanie, dupa ce au violat adolescente cunoscute pe net

Patru romani au fost condamnati la 25 de ani de inchisoare, in total, in Marea Britanie, dupa ce au exploatat sexual mai multe fete minore. Acestia au fost acuzati ca in perioada 2016-2018 au abuzat sexual.

Patru romani, condamnati in Marea Britanie pentru ca au supus trei minore unor abuzuri sexuale ingrozitoare

Patru barbati romani au fost condamnati la un total de 25 de ani de inchisoare in Marea Britanie dupa ce au exploatat sexual mai multe fete minore cu varste intre 12 si 15 ani.

Negocierile pentru Brexit, din nou in impas. Marea Britanie vrea ca propunerile sale sa fie secrete

Secretomania Guvernului britanic in legatura cu propunerile sale dezamagitoare pentru Brexit a dus la o noua ruptura in negocierile de la Bruxelles, unde UE si Marea Britanie au ajuns din nou intr-un impas.

Brexit se complica si mai mult. Curtea Suprema a Marii Britanii a decis ca suspendarea Parlamentului e ilegala

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis, marti, ca suspendarea activitatii Parlamentului vreme de cinci saptamani, de catre Boris Johnson este ilegala, informeaza presa britanica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )