Libnet.ro
UNICEF

12:45

Masina in flacari pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitala. Incendiul a fost lichidat

Antena3 Antena3,
Masina in flacari pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitala. Incendiul a fost lichidat

O masina arde pe un bulevard din Capitala. Un incendiu a izbucnit in urma cu putin timp la un autoturism de lux in apropierea gurii de metrou Nicolae Grigorescu. Un martor spunea ca autoturismul ar fi. continuă pe Antena3

Masina in flacari pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitala. Pompierii intervin de urgenta

O masina arde pe un bulevard din Capitala. Un incendiu a izbucnit in urma cu putin timp la un autoturism de lux in apropierea gurii de metrou Nicolae Grigorescu. Un martor spunea ca autoturismul ar fi.

Accident cu autospeciala ISU in zona Obor din Capitala

Accident de circulatie in zona Obor din Capitala. O autospecialaISU cu semnalele acustice si luminoase in functiune care circula pe linia de tramvai a lovit un biciclist care traversa strada pe.

Trei vagoane de tren au luat foc, in gara din Caransebes. Incendiul s-a extins la o cladire

UPDATE -Cele trei vagoane de tren dezafectate care au luat foc in Gara Caransebesmiercuri seara,au fost distruse in totalitate iar incendiul s-a propagat si la o constructie care se afla la circa.

Noi inregistrari revoltatoare la o gradinita din Capitala. Educatoarele fac afaceri pe banii parintilor si jignesc copiii

Apar noi inregistrari revoltatoare facute la gradinita 255 din Bucuresti. Educatoarele nu doar ca fac afaceri pe banii parintilor, ci ii si jignesc pe copii. Cel putin asta reiese din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )