Libnet.ro
UNICEF

08:15

Se masturba langa un liceu din Targu Carbunesti

Adevărul Adevărul,
Se masturba langa un liceu din Targu Carbunesti

O femeie a surprins un barbat care se masturba intr-un loc public din apropierea Colegiului National Tudor Arghezi din orasul Targu Carbunesti. continuă pe Adevărul

Un barbat a fost suprins in timp ce se masturba langa un liceu din Targu Carbunesti

O femeie a surprins un barbat care se masturba intr-un loc public din apropierea Colegiului National Tudor Arghezi din orasul Targu Carbunesti.

DE NECREZUT! O femeie din Targu Carbunesti a fost filmata in timp ce punea cioburi pe trotuar. Motivul este HALUCINANT (VIDEO)

O femeie a fost filmata in timp ce arunca cioburi de sticla pe trotuar, in fata casei sale, pentru a-i impiedica pe soferi sa isi mai parcheze masina acolo. intamplarea a avut loc marti dimineata in.

Conditii de groaza la vot: Sobolani, intr-o sectie din Targu Neamt (VIDEO)

Conditii de cosmar la o sectie de votare dintr-un cartier din Targu Neamt. Membrii comisiei se plang ca sunt nevoiti sa stea in frig, iar sobolanii sunt mai multi decat alegatorii. Geamurile cladirii sunt.

Intoxicati de la o conserva de ton? Directoarea unui liceu din Romania a murit, iar sotul ei este in stare grava

Directoarea adjuncta dintr-un liceu bihorean a murit, iar sotul ei se zbate intre viata si moarte dupa ce ar fi mancat dintr-o conserva de ton. Potrivit unor surse medicale, invatatoarea Alina Stiube,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )