Libnet.ro
UNICEF

13:30

Materialul mai puternic decat kevlarul folosit in veste antiglont

Playtech Playtech,
Materialul mai puternic decat kevlarul folosit in veste antiglont

Cercetatorii din cadrul unei universitati din Texas au creat un material care este de sapte ori mai puternic decat kevlarul. Vestele antiglont au salvat nenumarate vieti pana acum si gratie unei noi inventii, ar putea deveni mai eficiente. Nanofibra obtinuta de un grup de cercetatori din cadrul Universitatii UT Dallas din Texas nu este doar []. continuă pe Playtech

Meteorologi: Vremea de Pasti si de 1 Mai ar putea fi mai rece decat normalul perioadei. 2015 ar putea fi insa un an calduros

Vremea de Pasti si de 1 Mai ar putea fi mai rece decat normalul acestei perioade, avand in vedere ca estimarile Centrului European indica un regim termic mai rece si cu precipitatii mai bogate pentru lunile aprilie si mai, a anuntat, luni, directorul executiv al ANM, Elena Mateescu. Directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, spune ca inca nu pot fi facute prognoze pentru sarbatorile de Pasti si 1 Mai, dar este posibil ca vremea sa fie mai rece decat normalul perioadei.

OMV Petrom propune dividend de 0,0112 lei pe titlu, de aproape trei ori mai mic decat in 2014

Directoratul OMV Petrom SNP) propune, pentru aprobarea de catre actionari, distribuirea unui dividend cu o valoare bruta de 0,0112 lei pe titlu, de 2,75 de ori mai mic decat cel de anul trecut.

Romancele cheltuiesc cu 20% mai mult decat barbatii pe gadgeturi

Femeile achizitioneaza din ce in ce mai des gadgeturi precum bratari fitness sau smartwatches si aloca pentru acest tip de produse un buget cu 20% mai mare decat barbatii, arata o analiza a companiei QuickMobile.

Romancele cheltuiesc cu 20% mai mult decat barbatii pe gadgeturi - ce prefera ele

Femeile se indreapta din ce in ce mai des catre gadgeturi precum bratari fitness sau smartwatches si aloca pentru acest tip de produse un buget cu 20% mai mare decat barbatii, subliniaza oficialii reteailerului electroIT QuickMobile. ro .

Conducerea BNR, mai imuna decat parlamentarii

Imunitatea membrilor boardului din Banca Nationala a Romaniei BNR) este mai mare decat cea a parlamentarilor, atrage atentia avocatul Gheorghe Piperea.

Femeile dau click mai mult decat barbatii in campaniile de publicitate .ro

In Romania, femeile genereaza o rata de click mai mare decat barbatii. Tinerii sunt mai activi online, comparativ cu celelalte segmente de varsta, iar utilizatorii cu studii medii interactioneaza cel mai mult cu bannerele. Mai multe informatii, in cel.

Cadou inedit facut de o osanca celui mai puternic om al planetei. Anica Mare a trimis la Casa Alba patru papusi care reprezentau familia Obama

Anica Mare din Bixad este cunoscuta ca una dintre cele mai indemanatice creatoare de haine pentru papusi din Romania fiind supranumita si Mama Papusilor din Oas. Ea croieste hainute traditionale osenesti.

Motivele pentru care femeile mimeaza orgasmul: Ea considera ca placerea sexuala a barbatului este mai importanta decat propria placere

Mimarea orgasmului este o experienta pe care cele mai multe femei nu o pot evita. Din punct de vedere stiintific, 70% din femei nu reusesc sa ajunga la orgasm in timpul actului sexual, comparativ cu 90% din barbati care sunt satisfacuti de fiecare data.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )