Libnet.ro
UNICEF

09:17

Medici importanti din Marea Britanie avertizeaza ca un al doilea val de coronavirus ar putea devasta Sistemul Natonal britanic de Sanatate

Hotnews Hotnews,
 Medici importanti din Marea Britanie avertizeaza ca un al doilea val de coronavirus ar putea devasta Sistemul Natonal britanic de Sanatate

Doctorii fac apel la oameni sa ajute la prevenirea unui al doilea val de coronavirus care ar putea devasta Sistemul National de Sanatate, pe fondul ingrijorarilor cu privire la mesajele mixte ale ale guvernului cu privire la masti si intoarcerea la munca, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Rusia ar incerca sa fure din Marea Britanie rezultatele unui studiu privind vaccinul Covid

Un grup de hackeri rusi este acuzat ca ataca organizatii din Marea Britanie, SUA si Canada pentru a .

Vesti bune din Marea Britanie! Premierul Boris Johnson a anuntat cand se vor relua meciurile cu spectatori

Sportul fara spectatori este ca mancarea fara sare si piper, din cauza pandemiei de coronavirus, sportivii resimtind din plin efectul disputarii meciurilor in fata unor arene pustii.

Marea Britanie, in pragul celui de-al doilea val de COVID-19. Premierul Boris Johnson: O revenire la normal, probabil in jurul Craciunului

Premierulbritanic, Boris Johnson, a anuntat ca Marea Britanie este pregatita pentru cel de-al doilea val de COVID-19, iar circa 3 miliarde de lire sterline 3,3 miliarde de euro) s-au alocat resurselor.

Marea Britanie spera la o viata normala pana la Craciun, dar se pregateste pentru un al doilea val de Covid-19

Premierul Boris Johnson a spus ca spera ca Marea Britanie s-ar putea intoarce la normalitate inainte de Craciun, programand o ridicare treptata a restrictiilor, dar a avertizat ca tara inca trebuie sa se pregateasca pentru ce e mai rau, relateaza Reuters. Premierul britanic Boris Johnson a anuntat totodata o investitie de circa 3 miliarde de lire sterline 3,3 miliarde de euro) pentru alocarea mai multor resurse serviciului national de sanatate NHS).

Pandemia a prabusit economia cu 17%. Cat de repede isi poate reveni Romania in cazul unui al doilea val

Pandemia a prabusit economia Romaniei cu 17% fata de anul trecut, se arata intr-o analiza efectuata de specialistii XTB Romania care precizeaza si sectoarele si domeniile cele mai afectate si cat de repede isi va reveni tara noastra in cazul unul al doilea val.

China admonesteaza Marea Britanie, dupa decizia guvernului de a interzice tehnologiile Huawei

Ambasadorul Chinei in Marea Britanie a numit decizia Marii Britanii de a interzice gigantul telecomu.

30 de romani au fost testati pozitiv la COVID-19 la o ferma din Herefordshire, in Marea Britanie

Treizeci de cetateni romani au fost testati pozitiv la COVID-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care isi desfasoara activitatea in cadrul unei ferme din Herefordshire, in Marea Britanie, anunta ministerul roman al Afacerilor Externe.

Covid: Un studiu Oxford ridica problema unei posibile supraestimari a numarului de morti in Marea Britanie

Si daca bilantul Covid-19 din Anglia ar fi mai putin ridicat decat cifrele oficiale? Un studiu al universitatii Oxford a pus in evidenta o posibila supraevaluare a numarului victimelor noului coronavirus in afara spitalelor, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )