Libnet.ro
UNICEF

21:45

Medicul din SUA care recomanda Ivermectina impotriva COVID, contrat puternic de Alexandru Rafila si Adrian Ursu: Recomandati un produs neautorizat in Romania

Antena3 Antena3,
Medicul din SUA care recomanda Ivermectina impotriva COVID, contrat puternic de Alexandru Rafila si Adrian Ursu: Recomandati un produs neautorizat in Romania

Medicul Alexandru Rafila si jurnalistul Adrian Ursu au intrat in dialog de la distanta cu medicul Ion Alexie din SUA, cel care recomanda folosirea Ivermectinei, medicament folosit la indepartarea parazitilor la caini, pentru tratarea COVID. Atat Alexandru Rafila cat si Adrian Ursu i-au atras atentia medicului ca Ivermectina nu este autorizata pentru uz uman in Romania, asa cum se intampla in SUA. continuă pe Antena3

SUA: Criza dozelor de vaccin impotriva COVID-19 insuficiente ar putea fi dublata de o criza a seringilor si a acelor

Cel mai mare producator de seringi din lume nu are capacitatea de a creste substantial aprovizionarea cu seringi de specialitate in SUA, necesare pentru a realiza mai multe doze de vaccin Pfizer impotriva COVID-19.

Descoperire senzationala in lupta impotriva covid-19. Vesti bune pentru milioane de bolnavi

Desi cu vaccinul pe masa, cercetatorii inca sunt in cautarea unor tratamente care sa diminueze efectele produse de maladie. O echipa stiintifica a identificat o noua arma impotriva noului virus, care este de 30 de ori mai puternica decat Remdesivir. Cercetatorii au gasit o noua arma impotriva COVID-19 O echipa de cercetatori condusa de University .

Suedia: Sala care gazduieste Banchetul Nobel va fi folosita pentru vaccinarea impotriva COVID-19

Sala Albastra din cladirea Primariei din Stockholm, unde in fiecare an cercetatori de top, politicieni si familii regale se aduna pentru Banchetul Nobel, va fi folosita pentru vaccinarea cetatenilor capitalei impotriva COVID-19, a declarat marti un responsabil municipal, relateaza Reuters.

487.711 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in Romania, de la debutul campaniei

De la debutul campaniei de vaccinare in Romania, in 27 decembrie, au fost vaccinate impotriva COVID 487. 711 de persoane, dintre care 40. 667 au primit si rapelul, conform datelor transmise marti seara de catre Comitetul de coordonare a vaccinarii.

Romania a primit 784.349 de doze de vaccin impotriva COVID-19, din care au fost irosite 1.294 Cate doze de vaccin si cand ar mai urma sa ajunga in tara

Romania a primit pana acum 784. 349 de doze de vaccin impotriva COVID-19, dintre care 1. 294 0,29%) au fost irosite, iar stocul existent la acest moment in centrele de vaccinare este de 173. 916 doze, in timp ce deficitul de doze este de 117. 000, potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita. Secretarul de stat Andrei Baciu a sustinut ca pana la sfarsitul lunii martie Romania ar urma sa primeasca restul de pana la 2,5 milioane de doze de la BioNTechPfizer si restul de pana la 430. 000 de vaccinuri de la compania Moderna, iar daca in 28-29 ianuarie AstraZeneca va primi autorizatie de punere pe piata, cel mai probabil in luna februarie tara noastra ar putea primi in jur de 700. 000 de doze de vaccin si de la aceasta companie.

Cum evitam potentiale sanctiuni din perspectiva GDPR, in ceea ce priveste inregistrarea angajatilorcolaboratorilor in cadrul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19

In data de 15 ianuarie 2021, a fost demarata etapa a II-a a campaniei de vaccinare impotriva COVID- 19 derulate de catre Ministerul SanatatiiInstitutul National de Sanatate Publica https:vaccinare- covid. gov. ro) in cadrul careia sunt eligibili pentru vaccinare, inclusiv lucratori care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale e. g. personalul companiilor cu activitate in procesarea, distributia si comercializarea alimentelor de baza, in epurarea, transportul si distributia de apa, productia, in transportul si distributia de gaze, electricitate, medicamente si materiale sanitare, personalul din mass-media care desfasoara activitati cu risc crescut de expunere, etc.

Institutul francez Pasteur isi opreste proiectul de dezvoltare a unui vaccin impotriva COVID-19

Institutul francez Pasteur a anuntat astazi ca-si opreste principalului proiect cu privire la dezvoltarea un vaccin impotriva covid-19, deoarece primele teste au aratat ca este mai putin eficient decat se spera.

Turcia a primit 6,5 milioane de doze suplimentare de vaccin impotriva COVID-19

Turcia a primit luni 6,5 milioane de doze suplimentare de vaccin impotriva COVID-19 produse de compania biofarmaceutica chineza Sinovac.

Vaccinarea impotriva Covid-19 va incepe in Iran in cateva saptamani. Vaccinurile straine sunt necesare - spune Rouhani

Presedintele iranian Hassan Rouhani a anuntat sambata ca vaccinarea impotriva Covid-19 va incepe in urmatoarele saptamani in cea mai afectata tara din Orientul Mijlociu.

Bill Gates s-a vaccinat impotriva Covid-19

Fondatorul Microsoft Bill Gates a anuntat pe Twitter ca a fost vaccinat impotriva Covid-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )