Libnet.ro
UNICEF

08:45

MedLife estimeaza afaceri de 75 milioane euro in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MedLife estimeaza afaceri de 75 milioane euro in acest an

Operatorul de servicii medicale private MedLife estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri pana la 75 milioane euro, de la 59 milioane euro anul trecut, si are in plan investitii de 3,5 milioane euro in extinderea retelei de hyperclinici in orasele mari din tara. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul Gaz Sud-GDR estimeaza afaceri de 16 milioane de euro in acest an

Grupul de companii Gaz Sud - Grup Distributie Retele GDR) a inregistrat in primele patru luni ale acestui an o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 11% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa.

in primul trimestru, MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de 17,6 milioane euro

MedLife a inregistrat in primele trei luni ale acestui an o cifra de afaceri la nivel de grup de 17,6 milioane euro in crestere cu 21% fata de aceeasi perioda a anului trecut, cand valoarea cifrei de afaceri a fost de aproximativ 14,8 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Safety Broker estimeaza ca va intermedia in acest an prime de 45 milioane euro

Safety Broker estimeaza ca va intermedia in acest an prime de 45 milioane euro, in crestere cu peste 20% fata de anul trecut, in primele trei luni indicatorul ajungand la 11,5 milioane euro, a anuntat ieri compania de brokeraj in asigurari.

Vola.ro, afaceri de peste 7 milioane euro in primele patru luni

Vola. ro, una dintre cele mai mari companii online de calatorii de pe piata din Romania, a realizat in primele patru luni ale acestui an o cifra de afaceri de 7,4 milioane euro, procesand in acest interval peste 35. 000 de tranzactii.

Safety Broker a intermediat prime de peste 11,5 milioane euro in primul trimestru

Compania de brokeraj in asigurari Safety Broker a intermediat in primul trimestru al anului acesta prime in valoare de peste 11,5 milioane euro, cu 4,4 milioane euro mai mult decat in perioada corespondenta a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

REWE va investi peste 100 milioane euro in extinderea retelei Penny si XXL

Grupul german REWE va investi peste 100 milioane euro in urmatorii doi ani in deschiderea de noi magazine Penny si XXL Mega Discount in Romania si modernizarea celor existente, urmand sa ajunga in 2014 la o retea totala de 182 de unitati, vanzari de peste 550 milioane euro si profit de 3,5 milioane euro.

Dan Sova: Contractul cu Bechtel a fost reziliat in aceasta seara. Suma pe care o datoram este de 37,2 milioane euro

Negocierile la Bechtel s-au incheiat. Contractul a fost reziliat in aceasta seara. Suma pe care o datoram, conform contractului pentru reziliere, este de 37,2 milioane euro, cu tot cu TVA, a anuntat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, miercuri seara, intr-o emisiune la Realitatea TV.

VIDEO Dan Sova: Contractul cu Bechtel a fost reziliat in aceasta seara. Suma pe care o datoram este de 37,2 milioane euro

Negocierile la Bechtel s-au incheiat. Contractul a fost reziliat in aceasta seara. Suma pe care o datoram, conform contractului pentru reziliere, este de 37,2 milioane euro, cu tot cu TVA, a anuntat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, miercuri seara, intr-o emisiune la Realitatea TV.

Deutsche Telekom ar putea prelua GTS Central Europe, pentru 600 milioane euro - surse

Deutsche Telekom este in discutii cu furnizorul de servicii de telecomunicatii GTS Central Europe, germanii dorind sa cumpere compania prezenta si in Romania, contra unei sume de 600 milioane euro, spun surse citate de Wall Street Journal.

S-a semnat acordul dintre Guvern si Daimler, pentru investitia de 300 milioane euro a grupului german

Luni, la Palatul Victoria, ministrul Dan Sova si reprezentantii Daimler au semnat acordul legat de investitiile de 300 milioane euro pe care germanii le vor face in extinderea fabricilor de componente de la Sebes si Cugir. Guvernul a promis ca va crea cele mai bune conditii pentru grupul german care a confirmat in aprilie investitiile in filiala Star Transmission care activeaza din 2001 si are acum 800 de angajati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )