Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vola.ro, afaceri de peste 7 milioane euro in primele patru luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vola.ro, afaceri de peste 7 milioane euro in primele patru luni

Vola. ro, una dintre cele mai mari companii online de calatorii de pe piata din Romania, a realizat in primele patru luni ale acestui an o cifra de afaceri de 7,4 milioane euro, procesand in acest interval peste 35. 000 de tranzactii. continuă pe Wall-Street Ro

REWE va investi peste 100 milioane euro in extinderea retelei Penny si XXL

Grupul german REWE va investi peste 100 milioane euro in urmatorii doi ani in deschiderea de noi magazine Penny si XXL Mega Discount in Romania si modernizarea celor existente, urmand sa ajunga in 2014 la o retea totala de 182 de unitati, vanzari de peste 550 milioane euro si profit de 3,5 milioane euro.

MedLife estimeaza afaceri de 75 milioane euro in acest an

Operatorul de servicii medicale private MedLife estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri pana la 75 milioane euro, de la 59 milioane euro anul trecut, si are in plan investitii de 3,5 milioane euro in extinderea retelei de hyperclinici in orasele mari din tara.

Gaz Sud-GDR a inregistrat un profit operational de 1,5 milioane de euro in primele patru luni

Grupul de companii Gaz Sud Grup Distributie Retele GDR) a inregistrat in primele 4 luni ale acestui an un profit operational de 1,5 milioane de euro, de cinci ori mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la o cifra de afaceri de 7 milioane de euro, in urcare cu 11%.

Gaz Sud a inregistrat un profit operational de 1,5 milioane de euro in primele patru luni

Grupul de companii Gaz Sud Grup Distributie Retele GDR) a inregistrat in primele 4 luni ale acestui an un profit operational de 1,5 milioane de euro, de cinci ori mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la o cifra de afaceri de 7 milioane de euro, in urcare cu 11%.

in primul trimestru, MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de 17,6 milioane euro

MedLife a inregistrat in primele trei luni ale acestui an o cifra de afaceri la nivel de grup de 17,6 milioane euro in crestere cu 21% fata de aceeasi perioda a anului trecut, cand valoarea cifrei de afaceri a fost de aproximativ 14,8 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Acordul intre Guvern si Daimler a fost semnat. Grupul auto german va investi peste 300 milioane euro in Romania

Reprezentantii grupului auto german Daimler si ministrul delegat pentru marile proiecte, Dan Sova, au semnmat luni acordul prin care constructorul auto va investi in Romania o suma de 300 de milioane de euro.

Peste 7 milioane de egipteni au semnat o petitie impotriva presedintelui Morsi

Peste sapte milioane de semnaturi au fost adunate pentru o petitie indreptata impotriva presedintelui egiptean, Mohamed Morsi, a declarat, Mahmud Badr, un reprezentant al Opozitiei de la Cairo. Miscarea.

Premiul cel mare la Loto 6/49, de peste 8 MILIOANE de euro, asteapta ca astazi sa fie castigat

Un premiu urias la Loto 6 din 49, de peste opt milioane de euro, asteapta ca astazi sa fie castigat de un roman sau poate mai multi. Premiul categoriei I a jocului Loto 6/49 a fost castigat ultima data pe 15.

inca o sansa pentru jucatorii la Loto! Pot de peste opt milioane de euro la extragerea Loteriei Romane de astazi

Premiul cel mare la Loto 6/49 pus in joc duminica trecuta, de peste opt milioane de euro, nu a fost castigat, niciun jucator nereusind sa ghiceasca cele sase numere extrase. Joi, 30 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Potul este unul urias: peste opt milioane de euro.

Premiul cel mare la Loto 6/49, de peste 8 MILIOANE de euro, nu a fost castigat

Premiul cel mare la Loto 6/49 pus in joc duminica, de peste opt milioane de euro, nu a fost castigat. Niciun jucator nu a ghicit toate cele sase numere extrase, respectiv 4, 40, 34, 17, 42 si 49, potrivit.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )