Libnet.ro
UNICEF

20:15

REWE va investi peste 100 milioane euro in extinderea retelei Penny si XXL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REWE va investi peste 100 milioane euro in extinderea retelei Penny si XXL

Grupul german REWE va investi peste 100 milioane euro in urmatorii doi ani in deschiderea de noi magazine Penny si XXL Mega Discount in Romania si modernizarea celor existente, urmand sa ajunga in 2014 la o retea totala de 182 de unitati, vanzari de peste 550 milioane euro si profit de 3,5 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

Acordul intre Guvern si Daimler a fost semnat. Grupul auto german va investi peste 300 milioane euro in Romania

Reprezentantii grupului auto german Daimler si ministrul delegat pentru marile proiecte, Dan Sova, au semnmat luni acordul prin care constructorul auto va investi in Romania o suma de 300 de milioane de euro.

Daimler va investi peste 300 de milioane de euro in filiala sa din Romania

Daimler va investi peste 300 de milioane de euro in filiala sa din Romania, Star Transmission, pentru a servi segmentul de varf al cererii in cutii de viteze si componente ale sistemelor de transmisie ale Mercedes, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Premiul cel mare la Loto 6/49, de peste opt milioane de euro, nu a fost castigat

Premiul cel mare la Loto 6/49, de peste opt milioane de euro, pus in joc duminica, nu a fost castigat. Cele sase numere extrase sunt 4, 40, 34, 17, 42 si 49, potrivit site-ului Loteriei Romane. Reportul.

Premiul cel mare la Loto 6/49, de peste 8 MILIOANE de euro, nu a fost castigat

Premiul cel mare la Loto 6/49 pus in joc duminica, de peste opt milioane de euro, nu a fost castigat. Niciun jucator nu a ghicit toate cele sase numere extrase, respectiv 4, 40, 34, 17, 42 si 49, potrivit.

Report de peste 8 MILIOANE de euro la Loto 6/49. Vezi numerele extrase

Premiul cel mare la Loto 6/49 pus in joc duminica, de peste opt milioane de euro, nu a fost castigat. Duminica, 26 mai, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La.

Un om de afaceri grec va investi 7 milioane euro intr-o cladire de birouri in zona Calea Floreasca

Omul de afaceri grec Gkotsis Anastasios, care a dezvoltat in Bucuresti cladirea de birouri Polona 68, va investi circa 7 milioane de euro pentru constructia unei cladiri de birouri in zona Calea Floreasca, pe un teren achizitionat anul trecut de la compania Willbrook International.

S-a semnat acordul dintre Guvern si Daimler, pentru investitia de 300 milioane euro a grupului german

Luni, la Palatul Victoria, ministrul Dan Sova si reprezentantii Daimler au semnat acordul legat de investitiile de 300 milioane euro pe care germanii le vor face in extinderea fabricilor de componente de la Sebes si Cugir. Guvernul a promis ca va crea cele mai bune conditii pentru grupul german care a confirmat in aprilie investitiile in filiala Star Transmission care activeaza din 2001 si are acum 800 de angajati.

Safety Broker a intermediat prime de peste 11,5 milioane euro in primul trimestru

Compania de brokeraj in asigurari Safety Broker a intermediat in primul trimestru al anului acesta prime in valoare de peste 11,5 milioane euro, cu 4,4 milioane euro mai mult decat in perioada corespondenta a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Peste 100 de arme, ridicate de politisti, dupa actiuni de combatere a braconajului

Peste 100 de arme de vanatoare sau tir, letale, artizanale sau neletale, aproape 1. 500 bucati de munitie, dar si autovehicule, caini ogari si peste 1. 700 kilograme de carne de vanat au fost ridicate de politisti, in ultimele doua luni, dupa actiuni de combatere a braconajului.

National Bank of Greece a obtinut un profit de 27 milioane euro in primul trimestru

National Bank of Greece NBG), proprietara Bancii Romanesti, a obtinut in primul trimestru un profit net de 27 de milioane euro, rezultat care include efectul unei pierderi de 159 milioane euro generate de preluarea Eurobank, fata de pierderi de 265 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )