Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mega contract de concesionare in Sectorul 2 din Bucuresti: 1,15 miliarde de lei pentru colectarea deseurilor si curatenie pentru urmatorii 7 ani

Hotnews Hotnews,
 Mega contract de concesionare in Sectorul 2 din Bucuresti: 1,15 miliarde de lei pentru colectarea deseurilor si curatenie pentru urmatorii 7 ani

Primaria Sectorului 2, condusa de PSD-istul Mihai Toader, vrea sa incheie un contract pe 7 ani pentru delegarea gestiunii activitatii de colectare si transport a deseurilor municipale, precum si maturatul, spalatul, stropirea intretinerea si deszapezirea cailor publice din sector, potrivit unui anunt de concesionare publicat luni, 30 septembrie, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Valoarea contractului, finantat din fonduri publice, este estimata la 1,15 miliarde de lei. continuă pe Hotnews

RECORD IMOBILIAR: Cum arata cel mai SCUMP apartament din Bucuresti, vandut cu 8 MILIOANE EURO! (GALERIE FOTO)

Un nou record de pret a fost atins pe piata imobiliara din Capitala. Cel mai scump apartament din Bucuresti se afla in noul complex rezidential din cartierul Floreasca, alcatuit din trei turnuri cu apartamente.

Directia de Sanatate Publica nu a identificat focare de enteroviroza in scolile si gradinitele din Bucuresti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti nu a identificat focare de enterocoliteenteroviroze in unitatile scolare. Specialisti din cadrul DSP s-au deplasat in perioada 25-26 septembrie in 3 unitati de invatamant doua crese si o scoala primara) pentru evaluarea situatiei, ca urmare a sesizarilor privind suspiciunile de imbolnavire cu enterovirus a mai multor elevi din Bucuresti. Scrisoare deschisa a unei mame catre autoritati: Posibil focar epidemic de enterocolita in Bucuresti. Parintii au semnalat numeroase cazuri de enteroviroze in crese, scoli si licee.

Incendiul de vegetatie din Bucuresti a fost stins. S-a reluat traficul pe Splaiul Unirii

UPDATE Incendiul de vegetatie care a izbucnit luni in Capitala a fost stins, anunta oficiali ai ISU Bucuresti - Ilfov. De asemenea, Brigada Rutiera a Capitalei precizeaza ca traficul a fost reluat pe Splaiul.

Directia de Sanatate Publica nu a identificat focare de enteroviroza in scolile si gradinitele din Bucuresti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti anunta, vineri, ca nu aidentificat focare de enterocoliteenteroviroze in unitatile scolare din Capitala, dupa ce, joi, circa 30 de copii din mai multe scoli au.

Functionarii din Uzbekistan lucreaza 15 ore pe zi, fara weekend-uri libere, de trei ani. Cum s-a ajuns aici

In momentele in care participantii la o conferinta internationala din Taskent isi ocupau locurile, un oficial care se agita prin sala pentru a face ultimele aranjamente s-a prabusit brusc, noteaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )