Libnet.ro
UNICEF

11:30

Merkel va candida pentru al patrulea mandat de cancelar in alegerile din septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Merkel va candida pentru al patrulea mandat de cancelar in alegerile din septembrie

Cancelarul german Angela Merkel va candida pentru al patrulea mandat in alegerile legislative din septembrie 2017, a declarat marti unul dintre apropiatii ei pentru CNN, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel va candida pentru al patrulea mandat de cancelar german

Cancelarul german Angela Merkel va candida pentru un al patrulea mandat, la alegerile de anul viitor, a declarat pentru CNN un politician de rang inalt din partidul sau.

Angela Merkel vrea sa candideze pentru un al patrulea mandat de cancelar. Oficial german: Este absolut hotarata

Cancelarul german Angela Merkel ar putea candida pentru un al patrulea mandat, la alegerile legislative din septembrie 2017, potrivit unuia dintre colaboratorii sai.

Angela Merkel se pregateste pentru al patrulea mandat de cancelar. Este vazuta ca fiind liderul lumii libere dupa alegerea lui Trump (VIDEO)

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, vreasa candideze pentru al patrulea mandat in anul 2017, afirma Norbert Rottgen, un politician din cadrul formatiunii Uniunea Crestin-Democrata CDU,.

Zeci de tineri basarabeni au participat la un flash-mob la Iasi, in semn de protest fata de modul in care au fost organizate alegerile din Republica Moldova

Zeci de tineri basarabeni au participat, luni dupa-amiaza, la un flash-mob in Piata Unirii din Iasi, in semn de protest fata de modul in care s-au desfasurat alegerile din Republica Moldova, ei cerand reluarea scrutinului, potrivit News. ro. Tinerii s-au adunat in cursul dupa-amiezii in Piata Unirii din Iasi, langa statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, cu steaguri ale Republicii Moldova.

DICTATOR. Putin isi pregateste al patrulea mandat la Kremlin. Propaganda de la Moscova sustine ca rusii il vor presedinte si dupa anul 2018

Vladimir Putin incepe sa pregateasca opinia publica internationala pentru decizia de a-si prelungi functia de presedinte al Rusiei cu inca un mandat. Acesta ar fi cel de-al patrulea.

Ironie maxima: B1 TV l-a chemat pe Titus Corlatean sa comenteze alegerile din Moldova, unde mii de cetateni stau la cozi uriase in strainatate

B1 TV il are invitat duminica seara pe senatorul PSD Titus Corlatean pentru a comenta situatia de la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, unde mii de cetateni stau la cozi uriase in diaspora din cauza procedurilor greoaie si a lipsei de buletine de vot. Corlatean este artizanul uriasului scandal de la alegerile prezidentiale din Romania in 2014, cand fostul ministru de Externe a refuzta deschiderea mai multor sectii de vot in strainatate.

Victor Ponta, dupa victoria lui Dodon, la alegerile din Republica Moldova: Propaganda sistemului din Romania ne intoxica si manipula ca in Moldova castiga Maia Sandu, ca Hillary bate. Ne spun ca ramane Ciolos premier. Cred ca iar nimeresc pe langa

Fostul premier Victor Ponta sustine ca victoria candidatului pro-rus Igor Dodon, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, victoria republicanului Donald Trump in Statele Unite si cea a candidatului socialist Rumen Radev in Bulgaria, sugereaza ca cei care spera ca Dacian Ciolos sa ramana premier, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, ar putea sa fie dezamagiti.

Presa internationala: Hillary Clinton il considera vinovat pe seful FBI de esecul sau in alegerile din SUA

Hillary Clinton a adus sambata acuzatii sefului FBI James Comey ca descoperirea noilor e-mailuri si ancheta deschisa in cazul acestora a reprezentat o lovitura pentru campania sa electorala, ceea ce.

Radu Banciu, despre mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa alegerile din Republica Moldova: Aici e un pic de amestec in treburile interne. Iohannis nu are absolut niciun drept sa-i dea lectii lui Igor Dodon (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre rezultatul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova si despre mesajul transmis de presedintele Klaus Iohannis.

Donald Trump si Vladimir Putin au avut prima conversatie telefonica de dupa alegerile din SUA: Cei doi au vorbit despre o cooperare constructiva intre cele doua tari

Liderul rus Vladimir Putin si presedinte american ales Donald Trump au avut luni prima convorbire telefonica de dupa scrutinul prezidential din SUA, discutie in cadrul careia au convenit asupra unei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )