Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa atentatele teroriste de vineri

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Klaus Iohannis dupa atentatele teroriste de vineri

Imi exprim regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste de astazi. Aceste atentate ne arata ca terorismul reprezinta o amenintare reala in fata careia trebuie sa ramanem fermi si uniti. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: imi exprim regretul profund fata de victimele atentatelor de astazi. Terorismul reprezinta o amenintare reala in fata careia trebuie sa ramanem fermi si uniti

Dupa atentatele teroriste din Franta, Somalia si Kuwait ce au avut loc vineri, presedintele Klaus Iohannis isi exprima regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste si a declarat ca Romania este.

Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Cancelarul Austriei m-a asigurat ca pozitia ministrului de Externe nu este cea a Guvenului austriac

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la incheierea lucrarilor Consiliului European, ca a avut o discutie cu Werner Faymann, cancelarul Austriei, care l-a asigurat ca nemultumirile ministrului austriac de Externe, Sebastian Kurz, privind alocatiile acordare copiilor romani ai caror parinti lucreaza in Austria, nu corespund cu pozitia Guvernului austriac.

Iohannis: Romania este solidara in lupta contra terorismului si va continua sa se implice

Romania este solidara cu statele lumii in lupta impotriva terorismului si va continua sa se implice in combaterea acestui fenomen, afirma presedintele Klaus Iohannis, dupa atentatele teroriste inregistrate vineri.

Klaus Iohannis, inainte de plecarea la Consiliul European: Romania sustine revizuirea strategiei de Securitate a UE

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European, avand ca tema principala migratia.

Ponta: Klaus Iohannis ne-a pacalit. Voi veni mult mai repede in tara. Nu stiu daca Romania mai e o tara democratica

Premierul Victor Ponta a intrat in direct prin telefon la RTV, unde a lansat un atac intetit la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a propus pe Mihai Razvan Ungureanu pentru sefia SIE. Ponta a mai vorbit despre cum decurge recuperarea si despre problemele penale ale lui Sebastian Ghita.

Presedintele Iohanis, mesaj dupa atentatele din Franta, Tunisia si Kuweit

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si-a exprimat regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste din Franta, Tunisia si Kuweit.

Klaus Iohannis: Trebuie identificate solutii la preocuparile Marii Britanii

Klaus Iohannis, presedinte Romaniei, a declarat, vineri, dupa summitul de vara al Consiliului European de la Bruxelles, ca premierul David Cameron a facut o prezentare a preocuparilor Guvernului britanic in perspectiva viitorului referendum si a reamintit ca Romania considera ca trebuie identificate solutii la aceste preocupari, cu respectarea principiilor si valorilor europene.

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la Consiliul de Vara de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului de Vara de la Bruxelles. Joi, in jurul orei 10, Iohannis va sustine o conferinta de presa in Salonul oficial al Aeroportului.

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru restituirea imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Art. 6 din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin.

Klaus Iohannis, despre reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles: Migratia, securitatea si apararea europeana, cresterea economiei si a fortei de munca, pe agenda de discutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles, potrivit Administratiei Prezidentiale. Iohannis a precizat in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )