Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Cancelarul Austriei m-a asigurat ca pozitia ministrului de Externe nu este cea a Guvenului austriac

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Cancelarul Austriei m-a asigurat ca pozitia ministrului de Externe nu este cea a Guvenului austriac

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la incheierea lucrarilor Consiliului European, ca a avut o discutie cu Werner Faymann, cancelarul Austriei, care l-a asigurat ca nemultumirile ministrului austriac de Externe, Sebastian Kurz, privind alocatiile acordare copiilor romani ai caror parinti lucreaza in Austria, nu corespund cu pozitia Guvernului austriac. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, declaratii dupa Consiliul European de Vara: Toate statele membre s-au angajat sa participe la relocarea a 40.000 de migranti (VIDEO)

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii la finalul Consiliului European de Vara si spune ca in cadrul acestuia s-a vorbit despre tema migratiei, fenomenul reprezentand o provocare importanta pentru Uniunea.

Klaus Iohannis se implica in scandalul alocatiilor pentru copiii romani din Austria: Am discutat cu cancelarul Faymann

Klaus Iohannis se implica in scandalul alocatiilor pentru copiii romani din Austria. Seful statului a declarat dupa Consiliul European de Vara de la Bruxelles ca a discutat cu cancelarul Werner Faymann despre.

Klaus Iohannis participa la Consiliul European de la Bruxelles

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, participa astazi si maine la Consiliul European de Vara de la Bruxelles, unde va fi discutata problema migratiei si revizuirea Strategiei de Securitate a Uniunii Europene, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa atentatele teroriste de vineri

Imi exprim regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste de astazi. Aceste atentate ne arata ca terorismul reprezinta o amenintare reala in fata careia trebuie sa ramanem fermi si uniti.

Presedintele Iohannis merge la Consiliul European dedicat migratiei si securitatii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la Consiliul European care va fi dedicat migratiei si securitatii. inainte de plecarea la Bruxelles, seful statului va sustine o declaratie de presa la Aeroportul Henri Coanda.

Ponta: Klaus Iohannis ne-a pacalit. Voi veni mult mai repede in tara. Nu stiu daca Romania mai e o tara democratica

Premierul Victor Ponta a intrat in direct prin telefon la RTV, unde a lansat un atac intetit la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a propus pe Mihai Razvan Ungureanu pentru sefia SIE. Ponta a mai vorbit despre cum decurge recuperarea si despre problemele penale ale lui Sebastian Ghita.

Klaus Iohannis, inainte de plecarea la Consiliul European: Romania sustine revizuirea strategiei de Securitate a UE

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European, avand ca tema principala migratia.

Klaus Iohannis, despre migratie: Toate statele UE vor primi imigranti. Fiecare tara va decide numarul lor, pe baza de voluntariat

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat ca la summitul de vara al Consiliul European de la Bruxelles s-a stabilit ca toate statele Uniuneii Europene s-au angajat sa participe la relocarea a 40. 000 de migranti, urmand ca fiecare tara sa decida pe baza de voluntariat cate persoane poate prelua, precizand ca in Romania chestiunea va fi gestionata de MAI.

Klaus Iohannis: Trebuie identificate solutii la preocuparile Marii Britanii

Klaus Iohannis, presedinte Romaniei, a declarat, vineri, dupa summitul de vara al Consiliului European de la Bruxelles, ca premierul David Cameron a facut o prezentare a preocuparilor Guvernului britanic in perspectiva viitorului referendum si a reamintit ca Romania considera ca trebuie identificate solutii la aceste preocupari, cu respectarea principiilor si valorilor europene.

Klaus Iohannis, despre reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles: Migratia, securitatea si apararea europeana, cresterea economiei si a fortei de munca, pe agenda de discutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles, potrivit Administratiei Prezidentiale. Iohannis a precizat in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )