Libnet.ro
UNICEF

00:07

Metrorex: Datoria RATB creste lunar cu doua milioane de lei din cauza refuzului de a achita facturile

B1 B1,
Metrorex: Datoria RATB creste lunar cu doua milioane de lei din cauza refuzului de a achita facturile

Metrorex acuza RATB ca refuza sa achite suma incasata si nerestituita din martie 2013 pentru calatoriile cu metroul ale pasagerilor care folosesc cardul Activ. Conducerea Metrorex precizeaza ca datoria. continuă pe B1

Metrorex avertizeaza: Datoria RATB creste lunar cu doua mil. de lei.

Metrorex acuza RATB ca refuza sa achite suma incasata si nerestituita din martie 2013 pentru calatoriile cu metroul ale pasagerilor care folosesc cardul Activ si avertizeaza ca datoria creste lunar cu doua milioane de lei, in prezent regia avand de platit 21 de milioane de lei, relateaza Mediafax. Reprezentantii Metrorex arata miercuri, intr-un comunicat de presa, ca Regia Autonoma de Transport Bucuresti a refuzat plata datoriei, pe cale amiabila, desi au avut loc numeroase intalniri, toate .

Lichiditate de 91 milioane lei pe Bursa

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, ieri, o lichiditate de 91 milioane lei aproximativ 20,1 milioane euro), dintre care 76,3% au reprezentat deal-uri cu Banca Comerciala Carpatica 19,5 milioane lei), BRD 6,7 milioane lei), SIF5 Oltenia 40,6 milioane lei), Transelectrica 539. 000 lei), Transgaz 1,9 milioane lei) si Rompetrol Well Services 279. 000 lei).

Allianz-Tiriac Asigurari: venituri de 926,5 milioane lei

Allianz-Tiriac Asigurari a incheiat anul 2013 cu venituri totale din prime de asigurari generale si de viata de 926,5 milioane lei, valoare cu 17,6 milioane lei mai mare decat nivelul subscrierilor inregistrate cu un an inainte, de 908,9 milioane lei, potrivit unui comunicat remis, astazi, de Allianz-Tiriac.

Allianz-Tiriac: venituri de 926,5 milioane lei pe 2013

Allianz-Tiriac Asigurari a incheiat anul 2013 cu venituri totale din prime de asigurari generale si de viata de 926,5 milioane lei, valoare cu 17,6 milioane lei mai mare decat nivelul subscrierilor inregistrate cu un an inainte, de 908,9 milioane lei, potrivit unui comunicat remis, astazi, de Allianz-Tiriac.

VIDEO-FOTOGALERIE Lucrarile de consolidare a sediului Primariei Capitalei de langa Cismigiu, aproape de final. Vezi cum va arata cladirea dupa o investitie de 138 milioane lei

Lucrarile de consolidare la sediul vechi al Primariei Capitalei de vizavi de Parcul Cismigiu bd. Regina Elisabeta nr. 47) sunt gata in proportie de 90%, a declarat miercuri primarul general, Sorin Oprescu. Edilul spune ca au mai ramas de facut doar amenajarile interioare, iar la inceputul anului 2014 Primaria s-ar putea muta din nou in aceasta cladire. Lucrarile de consolidare a cladirii au costat 57 milioane lei fara TVA, iar pentru amenajarile interioare si parcarea subterana municipalitatea va plati inca 81 milioane lei in total circa 30 milioane de euro).

Statistica se pregateste pentru alegerile europarlamentare: Cumpara echipamente IT si tehnica de calcul in valoare estimata de 1,9 milioane lei (fara TVA)

Institutul National de Statistica a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de echipamente IT, tehnica de calcul si consumabile aferente in vederea efectuarii operatiunilor tehnice de stabilire a rezultatelor alegerilor pentru Parlamentul European din luna mai a acestui an, conform unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Valoarea estimata a contractului este de 1,9 milioane lei fara TVA, iar finantarea este din fonduri bugetare.

Bank Leumi va acorda IMM-urilor credite de 131,4 milioane lei

Bank Leumi si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM) au semnat o noua conventie in cadrul Programului de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii aprobat prin ordonanta de urgenta 92/2013, prin care Banca a primit un plafon de garantii de 65,7 milioane lei, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Finantele au imprumutat 400 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat ieri 400 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta in cinci ani, exact cat si-a propus, la un randament de 4,94%, in scadere fata de cel acceptat la precedenta licitatie pentru aceeasi emisiune, din februarie.

ANAF ramburseaza TVA de peste 983 milioane lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ramburseaza, in aceasta luna, TVA in valoare de 983,03 milioane lei, aferenta deconturilor de TVA solutionate, in ordinea vechimii, pana la data de 4 martie, precizeaza un comunicat al ANAF remis astazi redactiei.

imprumut de 16,7 milioane lei pentru un nou spital

Banca Transilvania, prin programul Divizia pentru Medici, a acordat o finantare de aproape 16,7 milioane lei 3,7 milioane euro) pentru construirea si dotarea spitalului privat din Constanta, Ovidius Clinical Hospital, deschis luna aceasta, potrivit unui comunicat remis, astazi, redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )