Libnet.ro
UNICEF

14:45

MFP a atras 300 milioane lei prin vanzare de obligatiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a atras 300 milioane lei prin vanzare de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice a atras 300 milioane lei printr-o licitatie pentru vanzare de obligatiuni cu maturitate de zece ani, iar costurile de finantare au scazut usor, randamentul mediu ajungand la 4,97% pe an. continuă pe Ziarul Bursa

MFP a imprumutat, azi, un miliard de lei prin obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, azi, un miliard de lei prin obligatiuni, la un randament de 3,12%, in scadere fata de instrumente cu scadenta apropiata vandute la inceputul lunii precedente, conform unui comunicat de presa.

Subscrieri de 408,2 milioane lei pentru ING Asigurari de Viata in primele noua luni

ING Asigurari de Viata a subscris, in primele noua luni, prime de 408,2 milioane de lei, nivel aproximativ similar celui din ianuarie-septembrie 2012, cand a fost de 407,5 milioane lei, a anuntat compania.

CFR a semnat patru contracte de asistenta de aproximativ 5 milioane lei

CFR a semnat patru contracte de asistenta tehnica in valoare de 4,89 milioane lei, pentru lucrari de proiectare si executie pentru imbunatatirea sigurantei traficului feroviar, se arata intr-un comunicat de presa.

Lichiditate de circa 10,84 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10,84 milioane lei circa 2,44 milioane euro).

BRD - profit net de 51 milioane lei, la noua luni

Profitul net, la sfarsitul primelor 9 luni ale anului, a fost de 51 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

Un pachet de 0,8% din titlurile Fondului Proprietatea, transferat pentru 93,97 milioane lei

O tranzactie de tip Deal cu 115,87 milioane actiuni Fondul Proprietatea simbol FP), in valoare de 93,97 milioane lei a fost realizata astazi, in jurul orei 15:55, arata Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Lichiditate de circa 13,61 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13,61 milioane lei circa 3,07 milioane euro).

BCR Banca pentru Locuinte a acordat finantari de peste 100 milioane lei

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) a acordat, pana in prezent, peste 1. 500 de credite, reprezentand finantari de peste 100 milioane lei pentru dezvoltarea domeniului locativ din Romania, potrivit unui comunicat de presa.

BRD a inregistrat in primele noua luni un profit de 51 milioane lei

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a inregistrat in primele noua luni din acest an un profit net de 51 milioane lei 11,5 milioane euro), potrivit informatiilor transmise de banca, joi, Bursei de Valori Bucuresti BVB) si citate de Mediafax. Evolutia pietei bancare din Romania in trimestrul al treilea al acestui an nu a fost favorizata de conditiile macroeconomice, cererea de creditare ramanand la un nivel scazut. Totusi, piata persoanelor fizice si-a continuat evolutia pozitiva, in special datorita programului Prima Casa, arata BRD intr-un raport.

BRD a inregistrat, in primele noua luni, un profit net de 51 milioane lei

BRD-Groupe Societe Generale a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit net de 51 milioane lei si un venit net bancar de 2,059 miliarde lei, in scadere cu 5,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )