Libnet.ro
UNICEF

06:45

MFP a luat toate masurile pentru protejarea angajatilor si continuitatea activit atii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a luat toate masurile pentru protejarea angajatilor si continuitatea activit atii

Ministerul Finantelor Publice MFP) a anuntat, joi, ca au fost luate toate m asurile necesare si urgente pentru asigurarea securitatii si s an at atii propriilor angajati, cat si pentru asigurarea continuit atii activit atii curente in contextul aparitiei riscului de imboln avirecu COVID-19, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Luat la bataie, pentru ca a iesit ilegal din carantina: ce a patit un barbat din Valcea

Numarul romanilor aflati in carantina pentru ca ar putea fi posibili purtatori de coronavirus este foarte mare. Cu toate acestea, multi opteaza sa ignore regulile carantinei. Romanii care au venit dintr-o regiune cu foarte multe cazuri de coronavirus, precum Italia, China, Coreea de Sud sau Iran, trebuie sa intre imediat in carantina, pentru a preveni .

Toate arenele pentru Olimpiada au fost finalizate

Japonezii nu se dezmint atunci cand e vorba de punctualitate si indeplinirea obiectivelor. Toate arenele sportive permanente care urmeaza sa gazduiasca intrecerile din cadrul Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo au fost finalizate, cu mai mult de patru luni inaintea startului competitiei, au anuntat organizatorii, in timp ce propagarea noului coronavirus pune sub semnul intrebarii desfasurarea evenimentului asa cum este prevazut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )