Libnet.ro
UNICEF

09:15

Michael Buble si sotia sa, Luisiana, se pot declara cei mai fericiti parinti. Baietelul lor s-a vindecat de cancer (FOTO,VIDEO)

B1 B1,
Michael Buble si sotia sa, Luisiana, se pot declara cei mai fericiti parinti. Baietelul lor s-a vindecat de cancer (FOTO,VIDEO)

Cantaretul Michael Buble si sotia sa,LuisanaLopilato, sunt cei mai fericiti parinti de cand au aflat ca baiatul lor cel mare, in varsta de trei ani, a scapat de cancer. continuă pe B1

Cei mai cool tatuatori din lume sunt celebri si pe Instagram

Chiar daca aveti pielea acoperita de tatuaje sau nu, nu puteti nega ca tatuajele sunt o arta. Exista multi artisti tatuatori in lume, dar cativa au reusit sa devina staruri si pe Instagram, avand legiuni de Followers.

Ce PENSIE are Regele Mihai. Cei mai multi bani vin, totusi, din chirii

Regele Mihai si familia regala fac parte dintre romanii cei mai instariti. Familia Regelui Mihai s-a aflat in ultimii ani in fruntea celor mai bogati romani, cu o avere de 58-60.

BNR: Romania are cei mai putini kilometri de autostrada din Europa, raportat la suprafata tarii

Romania avea, in anul 2014, cei mai putini kilometri de autostrada din Europa, raportat la suprafata tarii, de 20 de ori mai putin decat Germania, iar de trei ani am reusit sa mai inauguram abia putin peste 100 de kilometri.

Zambet molipsitor cu cei mai sanatosi dinti (P)

Pentru unii oameni, protezele obisnuite nu mai sunt confortabile, de aceea lumea medicala stomatologica este intr-o continua ascensiune in ceea ce priveste imbunatatirea echipamentelor medicale, a procedurilor stomatologice si a calitatii lucrarilor dentare. O varianta foarte comoda si eficienta a acestor proteze sunt implanturile dentare. Acestea sunt, de fapt, niste stalpi sau suruburi din titan, pozitionati in osul maxilar, sub gingie. Odata fixati acolo, acestia permit medicului stomotolog sa monteze dintii lipsa. Intrucat se incadreaza perfect in osul maxilar, ofera suportul ideal pentru dintii artificiali.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )