Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce PENSIE are Regele Mihai. Cei mai multi bani vin, totusi, din chirii

B1 B1,
Ce PENSIE are Regele Mihai. Cei mai multi bani vin, totusi, din chirii

Regele Mihai si familia regala fac parte dintre romanii cei mai instariti. Familia Regelui Mihai s-a aflat in ultimii ani in fruntea celor mai bogati romani, cu o avere de 58-60. continuă pe B1

Seful ANAF la RAPORT! Grindeanu vrea mai multi bani la buget

Sorin Grindeanu vrea sa aiba o discutie cu Presedintele Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan-Nicolae Stan, in care sa discute la sfarsitul acestei saptamani, despre.

Principesa Margareta si Principele Radu se afla alaturi de Regele Mihai, in Elvetia. Starea de sanatate a monarhului este stabila, Mihai fiind monitorizat, permanent, de o echipa medicala

Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu, insotiti de Principesa Maria, s-au alaturat Majestatii Sale Regele Mihai I, la resedinta sa privata din Elvetia, potrivit unui comunicat de presa.

BNR: Romania are cei mai putini kilometri de autostrada din Europa, raportat la suprafata tarii

Romania avea, in anul 2014, cei mai putini kilometri de autostrada din Europa, raportat la suprafata tarii, de 20 de ori mai putin decat Germania, iar de trei ani am reusit sa mai inauguram abia putin peste 100 de kilometri.

VICE: Mai multi bloggeri romani au stat de vorba cu reprezentantii Serviciului de Informatii Externe. Cum se vede institutia prin ochii lor

Mai multi bloggeri romani, printre care Cabral, Zoso si Arhi, au fost invitati de Serviciul de Informatii Externe SIE) sa prezinte, pe site-urile lor, activitatea institutiei, precizeaza jurnalistii de la Vice, care au analizat textele acestora.

Mai multi raniti intr-o explozie in sud-estul Turciei, la Diyarbakir

O explozie a zguduit marti orasul Diyarbakir din sud-estul Turciei majoritar kurd, facand mai multi raniti, potrivit unor surse de securitate si unui martor ocular, informeaza Reuters. Potrivit martorilor, deasupra orasului s-a ridicat un nor .

Explozie in Turcia. Mai multi oameni au fost raniti

O explozie a zguduit un oras din sud-estul Turciei, provocand mai multe victime. Potrivit Reuters, Diyarbakir este un orasmajoritar kurd. Mai multeambulante au fost trimise la locul.

Romania a suplimentat paza la granita cu Serbia! Tot mai multi migranti incearca sa forteze frontiera

Pentru a putea face fata numarului tot mai mare de migranti care incearca sa forteze frontiera de stat, efectivele de paza au fost marite cu jandarmi de la Brigada Mobila din Craiova. Pana.

Zambet molipsitor cu cei mai sanatosi dinti (P)

Pentru unii oameni, protezele obisnuite nu mai sunt confortabile, de aceea lumea medicala stomatologica este intr-o continua ascensiune in ceea ce priveste imbunatatirea echipamentelor medicale, a procedurilor stomatologice si a calitatii lucrarilor dentare. O varianta foarte comoda si eficienta a acestor proteze sunt implanturile dentare. Acestea sunt, de fapt, niste stalpi sau suruburi din titan, pozitionati in osul maxilar, sub gingie. Odata fixati acolo, acestia permit medicului stomotolog sa monteze dintii lipsa. Intrucat se incadreaza perfect in osul maxilar, ofera suportul ideal pentru dintii artificiali.

Unul dintre cei mai controversati afaceristi din Constanta, parte din Reteaua Mazare, a fost condamnat la 13 ani de inchisoare in SUA dupa ce a incercat sa mituiasca un agent FBI

Dumitru Martin, actionar al Polaris Constanta, unchi al fostului deputat PSD Eduard Martin, a fost condamnat vineri de un tribunal federal din SUA la 13 ani de inchisoare pentru tentativa de mituire a unui oficial, anunta un ziar local. Martin, un membru al cercului de interese din care mai faceau parte Radu Mazare si Nicusor Dan, si-a consolidat imperiul Polaris in urma unui contract de peste 300 de milioane de euro pentru deseuri pe care Primaria Constanta, condusa de Radu Mazare, i l-a atribuit in 2008, pentru un sfert de secol.

10 marturii faimoase despre razboinicii daci. Armele cu care faceau prapad in randurile inamice si cei mai temuti regi

Cele mai celebre relatari ale istoricilor antici despre razboinicii stramosilor nostri le prezinta obiceiurile ciudate prin care isi cultivau curajul in lupta, dar si episoade in care sunt remarcati pentru teama pe care o inspirau.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )