Libnet.ro
UNICEF

01:05

Michael Schumacher va fi mutat la un alt spital, cel mai probabil in Elvetia

B1 B1,
Michael Schumacher va fi mutat la un alt spital, cel mai probabil in Elvetia

Schumacher va fi mutat de la Grenoble! Decizia a fost anuntata de familia starului german. Sportivul trece prin momente mai bune, dupa cele 3 luni de coma profunda. in prezent, familia lui vrea sa-l mute la o. continuă pe B1

Michael Schumacher face mici progrese incurajatoare. Rezerva germanului din spital a fost asaltata de necunoscuti

Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al lui Michael Schumacher, a declarat duminica seara ca fostul pilot de Formula 1 face mici progrese incurajatoare. Aceasta a completat ca autoritotile fraceze sunt in alerta, dupa ce mai multi necunoscuti au incercat sa patrunda in rezerva de spital din Grenoble.

Michael Schumacher, victima medicilor? Posibile explicatii pentru starea fostului pilot de Formula 1

Potrivit unei reviste din Germania, Michael Schumacher ar fi, de fapt, victima medicilor care i-au acordat primele ingrijiri dupa accidentul de schi suferit pe 29 decembrie 2013.

Michael Schumacher face mici progrese, a anuntat purtatoarea de cuvant a fostului campion mondial de F1

Michael Schumacher, spitalizat in Franta de trei luni si jumatate, dupa ce a suferit un grav accident la schi, face mici progrese care ne dau mult curaj, a anuntat purtatoarea sa de cuvant, Sabine Kehm,.

Michael Schumacher face progrese: Sunt semne care ne dau mult curaj - Sabine Kehm

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, spitalizat de trei luni si jumatate dupa un grav accident de schi, face mici progrese care sunt incurajatoare, a declarat purtatorul de cuvant al germanului, Sabine Kehm.

Purtatorul de cuvant al lui Michael Schumacher: Face mici progrese care ne dau mult curaj

Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al lui Michael Schumacher, a declarat duminica seara ca fostul pilot de Formula 1 face mici progrese incurajatoare.

Cel mai iubit preot al vasluienilor. Parintele Burduja, un sfant al inchisorilor comuniste

Constantin Burduja va ramane pentru vasluieni unul dintre cei mai iubiti preoti, care a slujit cu aceeasi dragoste fata de oameni pana la venerabila varsta de 102 ani. A supravietuit foametei, razboiului, inchisorilor comuniste si de aceea a fost botezat de ceilalti preoti patriarh al Vasluiului. A trecut in nefiinta anul acesta, pe 25 ianuarie, fiind nu doar cel mai indragit preot vasluian, ci si cel cel mai longeviv.

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

Victor Ponta: Cel mai important este modul in care sprijinim Moldova, sa nu fie prinsa in conflicte

Premierul Victor Ponta a comentat joi pe marginea unei eventuale unificari a Transnistriei cu Rusia, aratand ca pentru Romania cel mai important e modul in care sprijina Moldova, sa nu fie prinsa in.

Hidroelectrica a fost anul trecut cel mai mare producator de electricitate

Hidroelectrica a fost anul trecut cel mai mare producator de energie electrica la nivel national, cu o cota de piata de 28,2%, devansand Complexul Energetic Oltenia, care fusese lider pe aceasta piata in anul precedent, arata datele publicate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE).

A VII-a editie a expozitiei cu vanzare Cel mai frumos Ou de Paste

Joi, 17 aprilie, in Piata Tricolorului din centrul municipiului Bacau are loc cea de-a VII-a editie a evenimentului Cel mai Frumos Ou de Paste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )