Libnet.ro
UNICEF

14:00

Michele Ferrero, creatorul Nutella, a murit la varsta de 89 de ani

B1 B1,
Michele Ferrero, creatorul Nutella, a murit la varsta de 89 de ani

Michele Ferrero, detinator al marcilor Nutella, Ferrero Rocher, Kinder Surprise si Tic-Tac, a murit la varsta de 89 de ani, informeaza The Guardian. Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume,. continuă pe B1

A murit Michele Ferrero, creatorul Nutella. Cel mai bogat om din Italia avea 89 de ani

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani, au.

Creatorul Nutella Michele Ferrero, Cel mai bogat om din Italia, a murit

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani, au anuntat oficiali italieni.

A murit creatorul Nutella, cel mai bogat om din Italia

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani.

Michele Ferrero a murit. Cum a cladit parintele Nutella un imperiu, devenind cel mai bogat ciocolatier de pe planeta

Cel mai bogat italian, supranumit parintele Nutella, Michele Ferrero a murit la varsta de 89 de ani dupa o lunga suferinta, informeaza Daily Mail. Ferrero detinea un imperiu de ciocolata ce valora 23,4 miliarde de dolari.

VIDEO Celebrul duo al Fratilor Radulescu devine amintire. Marcel a murit la varsta de 59 de ani. Au facut milioane de oameni fericiti

Lumea muzicala din Dambovita este in doliu. Marcel Radulescu, unul dintre gemenii cunoscuti ca Fratii Radulescu, a murit, vineri. Prietenii si cunoscutii au tinut sa ii transmita lui Gabriel mesaje de condoleante.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )