Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mihai Chirica: Romania este pregatita de unirea cu Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Mihai Chirica: Romania este pregatita de unirea cu Republica Moldova

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a afirmat vineri, 15 decembrie, la emisiunea Ora Basarabiei de la Iasi TV, ca Romania este pregatita pentru o eventuala unire cu Republica Moldova, in pofida afirmatiilor ca tara nu ar fi inca gata sa-si asume acest proces. continuă pe Adevărul

Mihai Chirica: Romania este pregatita pentru Unirea cu Republica Moldova

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a afirmat vineri, 15 decembrie, la emisiunea Ora Basarabiei de la Iasi TV, ca Romania este pregatita pentru o eventuala Unire cu Republica Moldova, in pofida afirmatiilor ca tara nu ar fi inca pregatita sa-si asume acest proces.

Dezbateri buget 2018: Angajatii BOR din Republica Moldova ar putea avea aceleasi salarii ca cei din Romania

Angajatii Bisericii Ordotoxe Romane BOR) din Republica Moldova ar putea primi salarii mai mari anul viitor, la acelasi nivel cu cele primite de personalul din Romania, potrivit unui amendament adoptat miercuri in comisiile reunite de buget-finante ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Traian Basescu vrea sa candideze la alegerile parlamentare din 2018 din Republica Moldova

Fostul presedinte al Romaniei si presedintele de onoare al Partidului Unitatii Nationale PUN), Traian Basescu, ar putea candida in cadrul alegerilor parlamentare de anul viitor din Republica Moldova, potrivit declaratiilor avocatului sau, Andrei Bivol, imputernicit pe dosarul care vizeaza retragerea cetateniei moldovenesti de catre seful statului, Igor Dodon, scrie portalul de stiriindependent. md.

Romania este lider regional la numarul de modificari legislative, pentru al patrulea an consecutiv

Romania se afla pentru al patrulea an consecutiv pe primul loc in topul regional al modificarilor legislative, cu peste un sfert 280 legi) din totalul de 1. 040 legi adoptate intre 1 august 2016 - 1 august 2017 in sase tari din Europa Centrala si de Est ECE). Clasamentul se mentine neschimbat fata de ultimii doi ani, cu Polonia 220 de legi) pe locul al doilea, urmata de Ungaria 200 de legi), arata raportul Grayling AcTrend 2017, realizat in Bulgaria, Polonia, Republica Ceha, Romania, Slovacia si Ungaria.

Mihai Fifor: Romania a platit primul sistem modernizat de rachete Patriot

Romania a facut joi plata pentru primul sistem de rachete Patriot, iar Armata Romana nu face shopping cu banii de la buget, in contextul in care incearca sa aduca sume cat mai mari in industria de aparare printr-o cooperare cat mai stransa la nivel industrial cu producatorii de armament, a declarat joi ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )