Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mihai Constantinescu are din nou probleme de sanatate: Am fost plecat in strainatate si a..

Antena3 Antena3,
Mihai Constantinescu are din nou probleme de sanatate: Am fost plecat in strainatate si a..

Mihai Constantinescu nu scapa de problemele de sanatate. Artistul a marturisit ca are o alergie si ca aceasta i s-a agravat in timp ce era in strainatate, stand in aerul. continuă pe Antena3

Romanita Iovan, din nou in doliu: Nu exista nici o modalitate de a te impaca cu moartea

Romanita Iovan este din nou in doliu. Dupa disparitia fostului sot, creatoarea de moda sufera din nou, de data aceasta dupa moartea socrului sau, Vasile Gogan. Moartea ne surprinde mereu, luand.

Deficitul comercial s-a adancit din nou

Deficitul nostru comercial s-a adancit din nou, in primele 11 luni ale anului trecut ajungand la 11,34 miliarde euro, cu circa 2,57 miliarde euro mai mult decat in perioada similara a lui 2016, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Bianca Dragusanu, din nou in rochia de mireasa: Casa de piatra! (VIDEO)

Bianca Dragusanu a imbracat din nou rochia de mireasa, iar complimentele nu au intarziat sa apara! Aflata intr-un atelier de rochii, blonda a probat o rochie de mireasa superba, cu.

Catalin Ivan SARE din nou LA GATUL CONDUCERII PSD. Un CEx responsabil al trebui sa ii ceara demisia lui...

Europarlamentarul social-democrat Catalin Ivan ataca din nou conducerea PSD. El sustine, nici mai mult, nici mai putin, ca membrii Comitetului Executiv National CEx) al PSD ar trebui sa ceara, in.

Ministrul britanic insarcinat cu Irlanda de Nord demisioneaza din motive de sanatate

Ministrul insarcinat cu Irlanda de Nord James Brokenshire si-a anuntat luni demisia din functie, din motive de sanatate, in contextul in care premierul Theresa May incepe un nou an politic cu o remaniere a Guvernului, scrie The Associated Press.

O cantareata de la noi are un nou iubit. Cei doi au petrecut Revelionul impreuna

Dragostea ii zambeste la inceput de an Denisei Tanase. Membra trupei Bambi este din nou indragostita. inceputul de ani a prins-o in bratele unui om de afaceri din Bucuresti.

Tara noastra a fost condamnata la CEDO din nou

Tara noastra a fost condamnata la CEDO, care a stabilit ca statul roman nu a facut o ancheta efectiva pentru a descoperi si pedepsi vinovatii in cazul unui barbat care a fost ridicat de acasa de politisti si dus la sectie, unde ar fi fost batut pe motiv ca a refuzat sa se legitimeze.

UPDATE Dupa doi ani, cele doua Coree isi vorbesc din nou. Au inceput negocierile inter-coreene de la Panmunjom

Inalti reprezentantii din cele doua Coree s-au reunit marti la prima lor intalnire oficiala fata in fata in mai mult de doi ani, concentrandu-se asupra Jocurilor Olimpice de Iarna dupa tensiunile provocate de ambitiile nucleare ale Phenianului, scrie AFP. UPDATE: Coreea de Nord a propus, marti, trimiterea unei delegatii la nivel inalt la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud, in cursul primelor discutii intre cele doua state rivale in mai mult de doi ani, au anuntat autoritatile de la Seul.

Sexy-blonda a comis-o din nou! Alina s-a iMBATAT CRITA, incalcand interdictiile impuse de judecatori (VIDEO)

Sexy-blonda din Arges, prinsa gonid beata la volanul masinii sale in mai multe randuri, incalca regulile date de judecatori. Desi sentinta ii interzice sa intre in localuri unde.

Edmond Talmacean loveste din nou: Cum s-a dat in spectacol in Florenta politicianul dansator (VIDEO)

Michael Jackson de PDL nu renunta la pasiunea pentru dans in ciuda faptului ca a cam iesit din atentia publicului dupa ce nu a mai obtinut nicio functie politica importanta. Edmond.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )