Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mihai Gadea, catre protestatarii din Piata Universitatii: Ketamina si urina prietenei va impiedica in a intelege lucrurile (VIDEO)

B1 B1,
Mihai Gadea, catre protestatarii din Piata Universitatii: Ketamina si urina prietenei va impiedica in a intelege lucrurile (VIDEO)

In 1990, Ion Iliescu spunea ca in Piata Universitatii sunt tineri drogati. Iata ca lucrurile se repeta, dar, de data aceasta, declaratiile nu vine din partea unor politicieni, ci din partea unor. continuă pe B1

VIDEO Mihai Gadea, jigniri si amenintari catre protestatarii din Piata Universitatii: Ketamina voastra, urina prietenei, a prietenului, va impiedica sa intelegeti. Sunteti sclavii lui Basescu./ Plus: Nu-i iritati pe oamenii care iubesc postul acesta de t

Mihai Gadea le-a adresat, intr-una dintre emisiunile sale din aceasta saptamana, un mesaj protestatarilor impotriva proiectului Rosia Montana din Piata Universitatii. El i-a numit pe manifestanti sclavii lui Basescu, adaugand ca multi dintre voi nu stiti din cauza ketaminei, va impiedica in a intelege lucrurile. Ketamina voastra, urina prietenei, a prietenului, va impiedica. Dar sefii vostri - pentru ca voi sunteti niste sclavi, sunteti sclavii lui Basescu - sefii vostri stiu cat de multi oameni se uita aici pentru ca din acest motiv v-au pus sa injurati Antena 3. Gadea a continuat cu amenintari la adresa protetatarilor: Oamenii aia s-ar putea sa fie deranjati de mesajele voastre instigatoare si de ura asta teribila. Si noi nu putem sa fim responsabili daca voi continuati cu lucrurile astea.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )