Libnet.ro
UNICEF

01:05

MRU propune constituirea Blocului Unitatii Nationale.

România Liberă România Liberă,
MRU propune constituirea Blocului Unitatii Nationale.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a trimis o invitatie reprezentantilor partidelor de centru-dreapta din Romania la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei, propunand constituirea Blocului Unitatii Nationale, informeaza Agerpres. Am lansat un nou apel catre toate formatiunile de dreapta din Romania. Am trimis o scrisoare presedintilor PDL, PMP, PNTCD, IRL si PER si i-am invitat la o discutie in care sa hotaram daca mai este sau nu posibila unitatea de . continuă pe România Liberă

Ungureanu propune fortelor de centru-dreapta infiintarea Blocului Unitatii Nationale (BUN)

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a trimis o invitatie reprezentantilor partidelor de centru-dreapta din Romania la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei. Ungureanu propune,.

Mihai Razvan Ungureanu propune unificarea dreptei sub numele Blocul Unitatii Nationale (BUN)

Presedintele Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, propune unificarea partidelor de centru-dreapta din Romania sub numele Blocul Unitatii Nationale BUN), se arata intr-un comunicat de presa al partidului amintit. Liderul FC invita reprezentantii formatiunilor de centru-dreapta la discutii privind posibilitatea reunificarii dreptei.

Ungureanu: Am propus colegilor din opozitie constituirea unui Bloc al Unitatii Nationale

Pre and sedintele For and ta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, a trimis ieri o invita and tie reprezentan and tilor partidelor de centru-dreapta din Romania, la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei din and tara noastra, propunand constituirea unui Bloc al Unita and tii Na and tionale BUN).

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )