Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ungureanu propune fortelor de centru-dreapta infiintarea Blocului Unitatii Nationale (BUN)

B1 B1,
Ungureanu propune fortelor de centru-dreapta infiintarea Blocului Unitatii Nationale (BUN)

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a trimis o invitatie reprezentantilor partidelor de centru-dreapta din Romania la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei. Ungureanu propune,. continuă pe B1

Mihai Razvan Ungureanu propune unificarea dreptei sub numele Blocul Unitatii Nationale (BUN)

Presedintele Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, propune unificarea partidelor de centru-dreapta din Romania sub numele Blocul Unitatii Nationale BUN), se arata intr-un comunicat de presa al partidului amintit. Liderul FC invita reprezentantii formatiunilor de centru-dreapta la discutii privind posibilitatea reunificarii dreptei.

MRU propune constituirea Blocului Unitatii Nationale.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a trimis o invitatie reprezentantilor partidelor de centru-dreapta din Romania la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei, propunand constituirea Blocului Unitatii Nationale, informeaza Agerpres. Am lansat un nou apel catre toate formatiunile de dreapta din Romania. Am trimis o scrisoare presedintilor PDL, PMP, PNTCD, IRL si PER si i-am invitat la o discutie in care sa hotaram daca mai este sau nu posibila unitatea de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )