Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mihai Sora a postat ultimul sau desen din 2016. As vrea sa fie o Romanie dodoloata: Romania Mare pe cand eram eu mic, spune filosoful in varsta de 100 de ani

Hotnews Hotnews,
 Mihai Sora a postat ultimul sau desen din 2016. As vrea sa fie o Romanie dodoloata: Romania Mare pe cand eram eu mic, spune filosoful in varsta de 100 de ani

Filosoful Mihai Sora a postat pe Facebook ultimul sau desen din 2016 despre care spune ca ar vrea sa fie o Romanie dodoloata: Romania Mare pe cand eram eu mic. continuă pe Hotnews

Omul anului 2016 Mihai Sora, filosoful de 100 de ani cu zeci de mii de fani pe Facebook

Filosoful Mihai Sora 100 de ani) ar trebui sa primeasca titlul pentru cel mai tanar centenar. Academicianul are cont de Facebook, iar postarile sale sunt ca o gura de aer proaspat printre reprizele de panica pe care anul 2016 ni le-a oferit constant. Bilantul anului nu e unul prea optimist, dar preferam sa-l incheiem cu o bruma de speranta: minunandu-ne de veacul lui Mihai Sora.

Abdicarea Regelui Mihai: Monarhia reprezenta ultimul bastion al rezistentei regimului democratic in fata fortelor comuniste loiale Moscovei

La 30 decembrie 1947, in urma cu aproape sapte decenii, Mihai I abdica. A fost momentul in care a inceput ocupatia sovietica in Romania.

Marile evenimente din 2016 - Ce s-a schimbat semnificativ pe scena politica

Cu doua scrutine - alegeri locale si alegeri parlamentare, 2016 se contura a fi un an plin de evenimente politice. In ciuda unor campanii electoral anoste, 2016 a fost marcat de mai multe mutari si evolutii pe scena politica, iar finalul de an arata mult diferit fata de inceputul sau. A fost anul guvernarii tehnocrate dar mai ales anul in care PSD a reusit sa revina la putere, castigand detasat ambele alegeri. Pentru Liviu Dragnea a fost anul condamnarii definitive insa, paradoxal, si anul consolidarii puterii politice si a controlului in partid, iar 2016 se incheie cu PSD pregatindu-si componenta guvernului care va fi condus de Sorin Grindeanu, premierul desemnat de Klaus Iohannis si a doua incercare de propunere. Vezi in text o trecere in revista a principalelor evenimente politice si o poza de final de an.

Qualcomm a primit cea mai mare amenda din 2016

Qualcomm este gigantul din tech care se afla in spatele majoritatii procesoarelor din telefoanele si tabletele noastre. Cu toate acestea, a primit o amenda usturatoare in Coreea de Sud. Daca aveti o pasiune pentru tehnologie si urmariti evolutia tehnologica a smartphone-urilor, este aproape imposibil sa nu fi auzit de Qualcomm. Compania americana este omniprezenta in [].

Top 7 tehnologii din 2016: Drone care se indoaie, autonomie mai mare la device-uri

Ca in fiecare an, un numar impresionant de device-uri au fost lansate in 2016 si, cu o parte dintre ele, am apucat sa si petrecem timp, pentru a le testa. De la telefoane super puternice, pana la VR sau drone, iata sapte dintre cele mai.

Amazon: Sarbatorile din 2016, cel mai bun sezon din istoria companiei

Amazon. com a livrat peste 1 miliard de produse la nivel mondial in actualul sezon de sarbatori, pe care l-a numit cel mai bun din istoria companiei, relateaza Reuters.

Top cele mai bune telefoane din 2016: smartphone-urile varf de gama

Am aruncat un ochi peste lista de oferte eMAG si am cautat top smartphone-uri de anul acesta. Cele mai bune telefoane din 2016 au venit cu imbunatatiri importantein comparatie cu generatiile trecute. Anul 2016 este aproape de final, asa ca este momentul sa tragem linie si sa alcatuim un top al celor mai bune telefoane [].

imi doresc ca anul care vine, Dumnezeu sa-mi lase oamenii asa cum sunt. Laura Cosoi, despre pierderile din 2016 si speranta in 2017

Laura Cosoi este una dintre persoanele care vor ca anul 2017 sa vina cat mai repede. Chiar daca anul acesta a fost unul foarte bun pentru ea si sotul sau, atat in plan sentimental, cat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )