Libnet.ro
UNICEF

21:00

Omul anului 2016 Mihai Sora, filosoful de 100 de ani cu zeci de mii de fani pe Facebook

Adevărul Adevărul,
Omul anului 2016 Mihai Sora, filosoful de 100 de ani cu zeci de mii de fani pe Facebook

Filosoful Mihai Sora 100 de ani) ar trebui sa primeasca titlul pentru cel mai tanar centenar. Academicianul are cont de Facebook, iar postarile sale sunt ca o gura de aer proaspat printre reprizele de panica pe care anul 2016 ni le-a oferit constant. Bilantul anului nu e unul prea optimist, dar preferam sa-l incheiem cu o bruma de speranta: minunandu-ne de veacul lui Mihai Sora. continuă pe Adevărul

Mihai Sora a postat ultimul sau desen din 2016. As vrea sa fie o Romanie dodoloata: Romania Mare pe cand eram eu mic, spune filosoful in varsta de 100 de ani

Filosoful Mihai Sora a postat pe Facebook ultimul sau desen din 2016 despre care spune ca ar vrea sa fie o Romanie dodoloata: Romania Mare pe cand eram eu mic.

A fost desemnata PERSOANA ANULUI 2016. Vezi AICI despre cine este vorba

A fost desemnata persoana anului 2016 de catre revistaBillboard. Pentru a treia oara, o celebra cantareata primeste titlul oefritd e revista britanica. Cantareata Adele a fost desemnata.

FOTOGALERIE Imaginea anului 2016

In aceasta saptamana asteptam imagini din vacanta. Pentru provocarea Vacanta de iarna va asteptam fotografiile pana miercuri, 4 ianuarie 2017, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria Imaginea anului 2016.

Pamela Anderson, desemnata Persoana Anului 2016 de reprezentantii PETA

Actrita si fotomodelul Pamela Anderson a fost desemnata Persoana Anului 2016 de reprezentantii organizatiei care militeaza pentru drepturile animalelor, PETA People for the Ethical Treatment of Animals), potrivit.

Marii disparuti ai anului 2016

Anul 2016 a fost marcat de disparitia unor nume consacrate din diverse domenii, pornind de la lideri politici, cum ar fi Fidel Castro sau Shimon Peres, la sport, cum ar fi Muhammad Ali si Johan Cruyff, pana la artisti de seama, cum ar fi David Bowie, Prince si Leonard Cohen. Adevarul a facut o retrospectiva a marilor disparuti ai anului 2016.

Condamnatii anului 2016: peste 84 de ani de inchisoare pentru politicieni, interlopi, judecatori, generali

Persoane cunoscute in lumea interlopa, fosti sportivi de performanta, politicieni de top, judecatori si generali s-au numarat printre persoanele condamnate in 2016.

B1.ro: DESCOPERIREA anului 2016 care va scapa ROMANIA de RUSIA

Vestile sunt bune pentru tara noastra in ceea ce priveste independenta fata de Rusia. Romania si-a redus semnificativ dependenta fata de gazele rusesti in ultimii cinci ani.

DESCOPERIREA anului 2016 care va scapa ROMANIA de RUSIA

Vestile sunt bune pentru tara noastra in ceea ce priveste independenta fata de Rusia. Romania si-a redus semnificativ dependenta fata de gazele rusesti in ultimii cinci ani. Consumul.

Filmul-documentar Te salut, generatie in blugi!, difuzat de Realitatea TV in ultima zi a anului 2016 VIDEO

Postul de stiri Realitatea TV va difuza in ultima zi a anului, de la ora 16. 00, filmul-documentar Te salut, generatie in blugi!.

Cele mai bune filme ale anului 2016 VIDEO

Adevarul va propune un clasament al celor mai bune filme difuzate pe marile noastre ecrane in anul cinematografic 2016, despre care ati putut citi in cronicile de film de pe print sau online. Este vorba strict de cele care au avut premiera oficiala romaneasca in 2016, de aceea foarte multe dintre ele au de fapt ca an de productie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )