Libnet.ro
UNICEF

17:16

Top cele mai bune telefoane din 2016: smartphone-urile varf de gama

Playtech Playtech,
Top cele mai bune telefoane din 2016: smartphone-urile varf de gama

Am aruncat un ochi peste lista de oferte eMAG si am cautat top smartphone-uri de anul acesta. Cele mai bune telefoane din 2016 au venit cu imbunatatiri importantein comparatie cu generatiile trecute. Anul 2016 este aproape de final, asa ca este momentul sa tragem linie si sa alcatuim un top al celor mai bune telefoane []. continuă pe Playtech

Cele mai bune momente din Revelioanele de altadata: sa radem cu Toma Caragiu, Amza Pellea si Marin Moraru VIDEO

Candva programele speciale pregatite de Televiziunea Romana pentru noaptea dintre ani erau asteptate cu nerabdare de romani si nu doar pentru ca reprezentau o gura de aer proaspat, ci si pentru ca aveau sansa sa-i admire pe marii actori ai epocii si sa se bucure de umorul lor de calitate. in amintirea acelor artisti, va propunem o trecere in revista a celor mai bune momente din Revelioanele de altadata.

Cele mai bune filme ale anului 2016 VIDEO

Adevarul va propune un clasament al celor mai bune filme difuzate pe marile noastre ecrane in anul cinematografic 2016, despre care ati putut citi in cronicile de film de pe print sau online. Este vorba strict de cele care au avut premiera oficiala romaneasca in 2016, de aceea foarte multe dintre ele au de fapt ca an de productie.

Italia, Grecia si Turcia sunt tarile cu cele mai mari cutremure din Europa in ultimii 100 de ani

Romania este una dintre tarile active seismic ale Europei, dar nu cea in care s-au petrecut de-a lungul istoriei cele mai mari miscari de pamant. Italia, Grecia si Turcia sunt tarile in care au avut loc cele mai mari cutremure din Europa din ultimii 100 de ani, relateaza Digi24.

Cine este vedeta de cinema ale carei filme au generat cele mai mari incasari in 2016, potrivit Forbes

Actrita americana Scarlett Johansson a fost desemnata vedeta de cinema ale carei filme au generat cele mai mari incasari din 2016, gratie evolutiilor sale din filmul cu supereroi Captain America: Civil War si din satira hollywoodiana Hail Caesar, potrivit unui top dat publicitatii, marti, de revista Forbes, informeaza Reuters, citat de News. ro.

Qualcomm a primit cea mai mare amenda din 2016

Qualcomm este gigantul din tech care se afla in spatele majoritatii procesoarelor din telefoanele si tabletele noastre. Cu toate acestea, a primit o amenda usturatoare in Coreea de Sud. Daca aveti o pasiune pentru tehnologie si urmariti evolutia tehnologica a smartphone-urilor, este aproape imposibil sa nu fi auzit de Qualcomm. Compania americana este omniprezenta in [].

Bucurie IMENSA pentru una dintre cele mai indragite vedete din Romania: ESTE iNSARCINATA (FOTO)

Sfarsitul de an a venit cu o veste cum nu se mai putea mai bine pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea este insarcinata in doua luni, ea urmand sa aduca pe lume primul sau copil in .

Cele mai controversate episoade din cariera lui Sorin Grindeanu

Cariera politica a lui Sorin Grindeanu isi are radacinile in plina guvernare Adrian Nastase si este marcata de trei lideri ai Partidului Social Democrat, cel mai cunoscut dintre ei fiind Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta si lider social-democrat important.

Destinatii de top in 2017: Cele mai bune locuri in care calatoresti in fiecare luna din an

Calatoriile sunt singurul lucru pe care cheltuiesti bani fara sa regreti si asta pentru ca experientele si amintirile nu pot fi furate de nimeni, nu pot fi pierdute si nici nu expira. Asa ca iti recomandam sa mergi macar o data pe an intr-un loc in.

Destinatii de top in 2017: Cele mai bune locuri in care calatoresti in fiecare luna din an

Calatoriile sunt singurul lucru pe care cheltuiesti bani fara sa regreti si asta pentru ca experientele si amintirile nu pot fi furate de nimeni, nu pot fi pierdute si nici nu expira. Asa ca iti recomandam sa mergi macar o data pe an intr-un loc in.

2016 a venit cu cele mai mari scumpiri, dar si cu cele mai bune rezultate pentru multinationalele din asigurari. Pe soferi ii asteapta un an cu preturi uriase pentru RCA

Disparitia Astra Asigurari si Carpatica Asig, in urma unor decizii interpretabile, a fost cel mai frumos cadou pentru concurenta, in principal pentru Vienna Insurance Group, care a ajuns sa controleze o treime din piata asigurarilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )