Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mii de tinerii ORTODOCSI din toata lumea PETREC la Sibiu: RUGACIUNI si concerte (FOTO)

B1 B1,
Mii de tinerii ORTODOCSI din toata lumea PETREC la Sibiu: RUGACIUNI si concerte (FOTO)

Peste 3. 000 de tineri ortodocsi, din 30 de tari, au venit la Sibiu la traditionala intalnire anuala in care isi impartasesc valorile comune, dar si petrec cum cred ei mai bine. Manifestarea ajunsa la. continuă pe B1

Interpretare uluitoare in debutul Vocea Romaniei: Toata lumea a zis ca pe Michael Jackson nimeni nu o sa-l egaleze. Tu ai cantat ca el. Pe cine a ales tanarul

Un tanar din Constanta a reusit sa uluiasca juriul si publicul in debutul sezonului 8 al show-ului Vocea Romaniei cu o interpretare memorabila a celebrei melodii Earth Song, a lui Michael Jackson. Pe langa talentul incontestabil, concurentul a socat cu asemanarea izbitoare a vocii cu a Regelui pop, care pe Tudor Chirila l-a emotionat pana la lacrimi. Vedetele din juriu au fost atat de impresionate incat l-au rugat sa mai cante o data.

Va vede toata lumea:imagini de la violentele din 10 august, difuzate pe un ecran din aeroportul din Geneva

La o luna de la violentele din timpul mitingului diasporei, pe aeroportul din Geneva au fost difuzate imagini de la protestul din 10 august, pentru ca ele sa fie vazute de oameni din toata lumea.

inca o vedeta a devenit MAMA pentru prima oara! Toata lumea se intreaba cine este TATAL

Camelia Potec a devenit mamica pentru prima oara. Sportiva a nascut, marti, o fetita sanatoasa, care a primit nota maxima din partea medicilor. Anuntul a fost facut de Roxana Ciuhulescu, pe contrul personal.

Mitropolia Moldovei incearca sa elimine RUJEOLA cu rugaciuni! Se fac slujbe in bisericile din toata tara

Cu 142 de cazuri confirmate Republica Moldova se confrunta cu cea mai mare criza a rujeolei din ultimul deceniu. in acest context, Mitropolitul Vladimir a emis o circulara prin care preotii din intreaga tara.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3134 seconds )