Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ministrii Marcel Vela si Victor Costache, declaratii de presa la 23:30, la sediul MAI

B1 B1,
Ministrii Marcel Vela si Victor Costache, declaratii de presa la 23:30, la sediul MAI

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, si colegul sau Victor Costache de la Sanatate vor sustine o serie de declaratii de presa, duminica, la ora 23:30, la sediul MAI. Vestea vine in contextul in care. continuă pe B1

LIVE TEXT Ora 23.50 Declaratii de presa la MAI, sustinute de ministrii Marcel Vela si Victor Costache

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si ministrul Sanatatii, Victor Costache, vor sustine declaratii de presa, duminica seara, de la ora 23. 30, la sediul MAI, dupa participarea la reuniunea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, in contextul coronavirusului. La declaratiile de presa va participa si ministrul Transporturilor, Lucian Nicolae Bode. Ar urma sa anunte oprirea zborurilor din si catre Italia, potrivit informatiilor Digi24.

Marcel Vela: Pintea a refuzat transportul la Spitalul Penitenciar

Ministrul Afacerilor Interne a declarat la Realitatea Plus ca fostului ministru al Sanatatii i s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar din Mioveni, insa Sorina Pintea a refuzat transferul. De asemenea Marcel Vela a spus ca s-a luat masura de a-i fi asigurata asistenta medicala permanenta.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Marcel Vela, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Afacerilor Interne

ACTUALIZARE - Marcel Vela a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Afacerilor Interne din partea Comisiilor reunite pentru aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului. S-au inregistrat 17 voturi pentru, 5 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri.

Marcel Vela, despre migranti: Migrantii nu au tinta Romania. Suntem o tara de tranzit, ei doresc sa ajunga in alte parti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut joi, la finalul audierilor din comisiile parlamentare,precizari despre criza migrantilor de la granita dintre Turcia si Grecia. Vela a precizat ca.

Marcel Vela, despre Sorina Pintea: I s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar de la Mioveni, dar a refuzat

Sorinei Pintea i s-a propus sa fie transferata in Spitalul Penitenciar din Mioveni insa a refuzat acest lucru, a anuntat, miercuri, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela. in aceste.

Marcel Vela spune ca Pintea a refuzat transferul la Spitalul Penitenciar Mioveni

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, ca Sorinei Pintea, aflata in arest preventiv la Arestul Central al Politiei, i s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar din Mioveni, insa aceasta nu a acceptat, asa ca s-a luat masura de a-i fi asigurata asistenta medicala permanenta, relateaza Agerpres.

Serban Nicolae si Teodor Melescanu i-au luat apararea lui Pintea in timpul audierii lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca va semna un ordin prin care sa reglementeze situatiile privind transportarea unor persoane care sunt bolnave, dar in acelasi timp se afla sub masuri preventive. El a explicat ca astfel medicul de la centrul de detentie va stabili si va comunica celor care escorteaza o persoana daca sunt afectiuni care impun anumite conditii de transport.

Marcel Vela acuza Primaria Capitalei ca a permis o adunare neautorizata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat, joi, ca spectacolul sindical-mediatic-patriotic de m.

Ar putea fi schimbata legea privind transportul detinutilor la spital. Marcel Vela: Cel care decide modalitatea de deplasare sa fie medicul (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, propune revizuirea ordinului de ministru care reglementeaza modalitatea de transport al unui detinut catre o unitate medicala. Declaratia a fost facuta ca raspuns o.

Marcel Vela: Romania este pregatita in acest moment pentru un eventual flux de migranti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sustine ca Romania este pregatita in acest moment pentru un eventual flux de migranti.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )